Skip to main content
par

Srpkinje na netu pisale o S*KSU NA JAVNOM MESTU: Sve su tvrdile ISTO a onda je NJENA ISPOVEST sve oduvala

Foto: Profimedia
"Nikada nismo uhvaćene!"

S*ks je intimna stvar, međutim, nije mali broj parova koji se bar jednom oprobao u s*ksualnim odnosima u nekom skrivenom kutku na javnom mestu.

A ma koliko mesto bilo skrovito, naravno, uvek postoji mogućnost da ljubavnike neko zatekne. Što, doduše, verovatno povećava uzbuđenje kod parova koji su upuštaju u ovakve avanture.

Ova tema zanimala je i jednu anonimnu devojku, koja je pokrenula raspravu na forumu Ana.rs, zamolivši ostale učesnice da napišu nešto o svojim iskustvima i otkriju šta misle o s*ksu na javnom mestu.

seks
Foto: Profimedia

- Slušala sam iskustvo drugarice koja je sa svojim dečkom imala s*ksualni odnos u toaletu kafica u koji izlazimo. Slušala sam slične priče, a jednom prilikom sam i sama bila slučajni svedok tako jedne situacije. Ulazila sam u zgradu u koju živim i čula neko tiho dahtanje iz podruma, pomislila sam da nekome nije dobro (ne znam ni sama šta sam tačno pomislila) i prošla sam pored stepeništa koje vodi do podruma. Imala sam i šta da vidim. Pozadinu jednog momka, i bilo mi je jasno šta je radio sa devojkom. Videli su me i ne znam ko se više zbunio. Ja sam se nasmejala i brzim korakom otišla kući. Ne znam šta bih radila da je mene tako neko 'uhvatio' na delu. Da li ste imale takva iskustva (da li ste bile uhvaćene) i šta mislite o svemu tome? - napisala je ona.

Zanimljivo je da brzo dobila veliko broj odgovora, i da je većina učesnica isticalo da su probale s*ks na javnom mestu, ali da nikada nisu bile uhvaćene na delu, mada je bilo i onih koje su priznale da se nikad ne bi upuštale u tako nešto.

INSPIRATIVNI SAVETI za SAMCE u doba KORONE

INSPIRATIVNI SAVETI za SAMCE u doba KORONE

VARA, ali ipak ne želi da se RAZVEDE: Razlozi zbog kojih pojedini muškarci OSTAJU U BRAKU će vas frapirati

VARA, ali ipak ne želi da se RAZVEDE: Razlozi zbog kojih pojedini muškarci OSTAJU U BRAKU će vas frapirati

"Rekao mi je da budem TIHA dok sam se PORAĐALA" Posle ovih BIZARNIH SITUACIJA usledili su raskidi

"Rekao mi je da budem TIHA dok sam se PORAĐALA" Posle ovih BIZARNIH SITUACIJA usledili su raskidi

Ipak, jedna učesnica ostavila je poseban utisak svojom pričom o petingu na skrovitom mestu, koji se neslavno završio. Njena priča išla je u prilog onih učesnica koje su tvrdile da je pitanje da li su zaista u pravu oni koji tvrde da nikada nisu bili primećeni.

- Nije bio bas sex, ali... Ovo bilo pre mnogo godina, mladost ludost. Dočekala ja da se vidim s likom iz drugog grada. On došao na kocert neki, busom, bus se vraća odmah nakon koncerta. Nema se vremena baš, ccc, a mi ne možemo da skinemo ruke jedno s drugog, i pre koncerta odemo mi da potražimo neko maksimalno skriveno mesto. Nađemo na kraju nešto negde, zavučeno. I tako la la la... I u nekom trenutku čujemo, korača neko, upristojimo se kad neki radnik obezbeđenja se pojavi i kaže: "Gospodo, ovaj deo je pod video nadzorom." (Čuj, gospodo!) Mi se zgledasmo, ovaj nam pokaže gde je kamera i kaze: "Moliću vas da odete". Ne mogu da opišem kako sam se osećala, ccc... još krenuli mi nazad, a ono velikim slovima piše 'video nadzor'. Avaj majko, u šta smo mi gledali. Sva se ja snuždila, a ovaj me još zeza kako će sad na koncertu na onim velikim platnima pustiti 'nas'. Ja sam barem godinu dana očekivala da mi neko javi da je video video sa mnom u jednoj od glavnih uloga, ccc...

Reklama za S*KS OSTRVO zgrozila je svet! Kad videte ŠTA SE SVE NUDI, biće vam jasno zašto! (VIDEO)

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd