fbpx
Skip to main content
Dopisivanje

Stalno se dopisujete, ali te ne zove na sastanak? Evo u čemu je stvar!

Foto: Profimedia
Nema potrebe da se nerviraš...

Nema sumnje da su muško-ženski odnosi često obavijeni velom misterije. U mnogo navrata ne možemo da dokučimo zašto se neko ponaša na određeni način, a nekada samo možemo da pretpostavljamo.

Ukoliko ste bile na sastanku sa dečkom, a on nastavlja komunikaciju sa vama, bez da vas zove na sledeće viđanje, za to postoji nekoliko potencijalnih razloga:

Haljina Sofije Vergare biće HIT letnje sezone - cvetno savršenstvo upotpunila je OVIM detaljem! (FOTO)

Haljina Sofije Vergare biće HIT letnje sezone - cvetno savršenstvo upotpunila je OVIM detaljem! (FOTO)

TRIKOVI ZA USPEŠNO DRŽANJE DIJETE: Ovih pet namirnica UBIJAJU apetit!

TRIKOVI ZA USPEŠNO DRŽANJE DIJETE: Ovih pet namirnica UBIJAJU apetit!

Voliš da koristiš MICELARNU VODU? Niko ne zna da NAKON korišćenja treba da uradiš OVO!

Voliš da koristiš MICELARNU VODU? Niko ne zna da NAKON korišćenja treba da uradiš OVO!

Odlučio je da predahne

Da, takođe znamo da najčešće takve pauze preduzimaju oni koji se ne usuđuju direktno da kažu da je veza gotova. Ali, pošto je oni još nisu započeli, razlozi za usporavanje mogu biti veoma raznoliki. Možda želi da napravi iznenađenje povodom drugog sastanka, ali još ne zna šta da vam pokloni ili samo želi da shvatite koliko će zajednički biti vaši interesi dok se potpuno ne zaljubi u vas.

Previše je zavisan od društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje

Psiholozi kažu da se to pretvorilo u pravi problem oba pola u dobi od 18 do 45 godina - mogućnost sticanja novih poznanstava na društvenim mrežama. Redovno održavanje onlaj flertovanja za mnoge stvara iluziju da uvek mogu da pronađu drugog potencijalnog partnera, prema tome, ne vredi žuriti sa stvarima. Takvog "zavisnika" možete razlikovati već na prvom sastanku - najverovatnije da neće izbaciti omiljeni gedžet iz ruku, ili će da razgovara o tome kako je imao prethodne izlaske sa devojkama iz aplikacije na kojoj su se upoznali.

Plaši se da vam se nije dopao

Muškarac može da pristane na "dobrovoljnu zonu prijatelja" ako sumnja da devojka neće želeti da nastavi sastanak na romantičan način. U takvoj situaciji, održavanje komunikacije bez pozivanja na sastanak, ali uz pozive ili prepisku, za njega znači način da sačeka pravi trenutak.

Dopisivanje
dopisivanje
Foto: Profimedia

On je radoholičar

Čovek koji nije imao ozbiljnu vezu već neko vreme često uranja u izgradnju karijere toliko da su mu poslovi planirani za naredne nedelje. Ako se nađe u takvoj situaciji, moraćete se naoružati strpljenjem i čekati trenutak kada će biti moguće zakazati drugi, treći i sve naredne sastanke.

Suviše je stidljiv

Neizvesnost u osećanjima i reakcije takođe može biti izazvano činjenicom da vaš potencijalni partner pati od prekomerne stidljivosti. Da, ponekad ova "bolest" pogađa i momke koji spolja izgledaju samouvereno zbog vedrog izgleda i vrtoglave karijere! Bojeći se odbacivanja on kupuje vreme, istovremeno pokušavajući da otkrije kako se osećate zbog njega, piše Pink.rs

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd