fbpx
Skip to main content
seks

"Stavila sam lisice, a onda je nestalo struje!" Htela je da IZNENADI muža za GODIŠNJICU, a onda DOŽIVELA...

Foto: Profimedia
Totalno ludo!

Razvedena sam sada i imam ćerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna mužu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi i jedini dugi niz godina. Nikada nisam ni razmišljala o nekom drugom.

OBREZAN ILI NEOBREZAN?! Evo što kažu ŽENE, koji penis je siguran VODIČ do ORGAZMA!

OBREZAN ILI NEOBREZAN?! Evo što kažu ŽENE, koji penis je siguran VODIČ do ORGAZMA!

seks
Foto: Profimedia

Visoka sam 177, imam 60 kilograma što mogu da zahvalim odricanju od slatkiša i bavljenju fitnesom i džogingom. Imam raskošne grudi koje su uvek u centru pažnje gde god da sam. Šatirana kosa…

Pre godinu i po bilo mi je 20 godina braka. Rešila sam bila da iznenadim muža kako i dolikuje za takvu godišnjicu. Pošto nam je seks vec postajao monoton želela sam da ga začinim i promenim. Kupila sam seksi rublje za tu priliku: haltere, tangice i brus koji više pokazuje nego što skriva. Pozajmila od prijateljice sa posla koja mi je pričala o svojim iskustvima dva para lisica koje je ona kupila u seks šopu.

DOŽIVITE EKSTAZU: Detaljno uputstvo za TANTRIČKI SE*S - orgazmi o kojima ste uvek maštali!

DOŽIVITE EKSTAZU: Detaljno uputstvo za TANTRIČKI SE*S - orgazmi o kojima ste uvek maštali!

Spremila sam i kremu za g*zu jer nikad na to do sada nisam pristala, mada me je ubeđivao često.

Pozvala sam ga na mobilni negde oko 8 uveče da vidim da li dolazi jer se zadržao na poslu. Odgovorio mi je da je već na putu i da će biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu.

Otišla sam u spavacu sobu, obukla se u spremljenu toaletu, namazala g*zu dobro, pustila tihu muziku, prigušila svetlo, i vezala ruke lisicama za stubove na krevetu iznad glave da bih mu se prepustila u potpunosti i da se kojim slučajem ne predomislim u vezi g*ze…

Evo O*GAZMA ZA PAMĆENJE uz pomoć VRELOG VOSKA, ali morate znati kada je PRAVO VREME i pravo mesto!

Evo O*GAZMA ZA PAMĆENJE uz pomoć VRELOG VOSKA, ali morate znati kada je PRAVO VREME i pravo mesto!

Nestala je struja. Vec sam zažalila što sam stavila lisice jer nije bilo šanse da ih skinem i ustanem da upalim sveću. Za par minuta sam čula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga čekam u spavaćoj sobi i da mi treba njegova pomoć. Ušao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prošaptala da sam mu priredila iznenađenje i da jedva čekam da me uzme i iskoristi kao neku ku*vu, da sam to dugo planirala i da jedva čekam da ga osetim. Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da može da mi radi šta poželi, uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.

Počeo je da mi liže stopala i obrađuje prst po prst. Uzbudilo me je strašno jer mi to do sada nikad nije uradio. Jezikom je šetao uz moje noge dok je rukama stizao svuda. Iz mene su već cureli sokovi koje je znalački jezikom pokupio grickajuci mi k*itoris. Obrađivao me je jezikom kao nikad. Prvi put sam svršila dok me je l*zao tako znalački i sočno. Svršavala sam u grčevima uvijajući se jer su mi ruke bile vezane. Nisam znala da je postao tako dobar, šapnula sam mu.

Grickao mi je stomak, lizao ispod pazuha, grizao za bradavice dok mi je dva prsta ugurao u r*bicu i g*zu. Podivljala sam kao besna kobila, trzala se, uzdisala i molila da počne da me je*e. Počinjala sam da gubim razum i da glasno uzdišem. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku.

Osetila sam p*nis nasuprot klitorisu i uvijala se ne bi li nekako što pre ušao u mene. Kontrolisao me je u potpunosti. Kad sam osetila da je krenuo da ulazi osetila sam olakšanje jer sam mislila da nikad neće ući a tako mi je trebao, tako sam želela da uđe u mene i da me divljački je*e dok ne umrem od zadovoljstva.

AKO OVO IZGOVORI: Evo kako ćete ZNATI da li je MUŠKARCU zaista STALO DO VAS!

AKO OVO IZGOVORI: Evo kako ćete ZNATI da li je MUŠKARCU zaista STALO DO VAS!

Osećala sam ga kao nikada do tada u životu. Činio mi se deblji nego ikada, ispunjavao me do krajnjih granica. Neopisiv osećaj koji je u meni budio nešto što nisam poznavala do tada kod sebe. Ku*vinski instikt. Bezobrazno sam vikala da želim da me pocepa, da me ubije od ku*ca, da me rasturi…

Seks u kolima
Seks u kolima
Foto: Profimedia/ilustracija

Kada sam mislila da je to to, nastavio je da ulazi dublje. Počela sam da osećam novu neopisivu dimenziju seksa. Činilo mi se da je duplo veći nego inače. Nisam mogla da čekam njegovo sporo prodiranje nego sam se divljački uzdigla i nabila kao ku*va na kur*inu do kraja. Udario je u kraj moje ribice što nikada do sada nije. Uhvatio me je za bokove i krenuo divljački da je*e i udara u kraj moje vlažne r*bice. S*ršila sam ponovo kao luda i osetila da i on s*ršava. Napunio me je žestoko, osećala sam mlazeve s*erme kako špricaju unutra kao da su pod pritiskom. Zabacila sam glavu u jastuk i rekla da nisam verovala da mogu ovako strasno da s*ršim i da mu nikad nije bio bolji ku*ac.

ZALUDELA SI GA: Ovim sitnim znacima u toku se*sa ti jasno pokazuje da si BOMBA u krevetu!

ZALUDELA SI GA: Ovim sitnim znacima u toku se*sa ti jasno pokazuje da si BOMBA u krevetu!

Međutim, nije ga izvadio niti pričao vec me samo okrenuo na bok koliko to lisice dozvoljavaju i nastavio da razbija. Je*ao me divljački i žestoko. Si*e su samo išle tamo-vamo. Već sam vrištala u novom naletu svršavanja dok me je cepao kao životinja držeći prst u guzi što me je nenormalno dodatno uzbuđivalo. Želela sam da mu se uvek toliko diže i da uvek bude tako debeo i veliki.

U trenutku mog vrištanja i vikanja da me je*e jače, da me pocepa, u delirijumu svršavanja došla je struja i kao u nesvestici sam videla kako svršavam na ku*cu komšnikinog sina Marka koji ima 19 godina. Nisam verovala u to što vidim i pomislila da mi se priviđa i tražila da me je*e jače ritajući se i trzajuci u orgazmičnom grču.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd