fbpx
Skip to main content
Ljubavni par

Sviđa vam se drugi, njegova mama ne zna da kuva?! Ove REČENICE nikada nemojte izgovarati pred NJIM!

Napravićete veliki problem!

Postoje izvesne stvari koje partneru nikada ne treba da kažete, ma koliko da ste bliski. Jednostavno ih preskočite, jer one mogu stvoriti veliki jaz između vas, a i bespotrebno ćete ga povrediti. 

O ovim seksualnim temama se NE PRIČA: Za mnoge je još uvek TABU!

veza
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako se ON okreće za DRUGIM ženama na ULICI, onda MORATE ovo da ZNATE!

Postoji neko ko vam je fizički privlačan!

Ako se u vašem životu nalazi osoba koja ugrožava vašu vezu, taj problem svakako trebate rešiti sa partnerom. Ali, ako mislite da je neko samo sladak, npr. konobar u kafiću, to i ne morate priznati nikome sem najboljoj prijateljici dok ispijate kafu. Postavite sebi pitanje: Šta dobijam otkrivanjem ove činjenice svom partneru? Verojatno, tek nepotrebnu i nevažnu svađu.

Njegova mama ne zna da kuva!

S partnerom vredi porazgovarati ako se njegovi roditelji odnose prema vama neprilično ili s nepoštivanjem. Ali, ako ne volite kako njegova mama kuva, ili smatrate da je njegov tata ponekad dosadan sa svojim pričama iz mladosti, to nema smisla spominjati. Ljudi su osetljivi kada se kritikuju njihovi roditelji i porodica, pa manje nesavršenosti nema smisla isticati. 

Zbog ove 3 stvari ćete izgubiti SVAKOG muškarca!

Voli da peva, ali ne zna! 

On nema baš nekog talenta za pevanje, ali mu taj čin predstavlja veliko zadovoljstvo, naročito dok pevuši ispod tuša. Ne trebate mu govoriti da nema sluha, jer to verojatno zna i sam. S druge strane vaše kritike bi samo mogle da povećaju njegovu nesigurnost.

Par u svađi
Foto: Profimedia/ilustracija

Ne izbegavajte njegove prijatelje i ne kritikujte ih!

Ako vas njegovi prijatelji izbegavaju, vređaju ili ponižavanju, to je pouzdani znak da morate ozbiljno porazgovarati sa svojim partnerom. Ali, ako su vam samo dosadni, pripazite šta ćete o njima reći svom dragom. Negativni komentari bi mogli da ga nateraju da bira između vašeg društva, i društva prijatelja iz školskih klupa.

KAMA SUTRA ZA EKSPLOZIJU UŽITKA: Ovo su tri DREVNA pravila koja omogućavaju VRHUNAC u s*ksu!

Nabacivali su vam se, a vi to sada njemu saopštavate!

Izašli ste u grad s prijateljicama, i bez ikakve namere ste se našli u središtu interesovanja tajanstvenog stranca. Ukoliko niste uzvratili interesovanje, vaš partner ne bi trebalo da zna da vam se neko nabacivao. Ako mu priznate tu činjenicu, mogli biste da izazovete nepotrebnu ljubomoru.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-0 Beograd