fbpx
Skip to main content
Muškarac ljubi ženinu cipelu

"U početku mi je samo ljubio stopala, a onda..." Ispovest DEVOJKE koja je otišla korak DALJE sa najpoznatijim FETIŠOM!

Foto: Profimedia
Bizarna epizoda!

Stopala bi trebalo da budu grozna, zar ne? Po ceo dan provode u čarapama, kada stignemo kući, smrduckaju i nekako nam idu na živce zbog toga. Neki moji prijatelji čak preziru ljude koji nose sandale jer kažu da mrze da gledaju i svoja stopala, a kamoli tuđa. Takav je i moj slučaj. A onda mi je bivši dečko otvorio jedan sasvim drugačiji svet.

Ostalo je nekoliko dana do Nove godine i jednu stvar morate da znate

stopala
Foto: Profimedia

Na trećem sastanku razgovarali smo o poslovima, a onda sam ja spomenula kako sam davno išla na razgovor za posao koji je uključivao da budem "fut fetiš devojka" u jednom baru, gde su muškarci plaćali dobar novac da rade svašta sa stopalima radnica.

Ovo mnogi IGNORIŠU jer misle da nije bitno, a zapravo pokazuje da vaša veza NE ŠTIMA!

Ja sam to pričala kroz smeh jer sam to smatrala jednom bizarnom epizodom, ali on se nije ni osmehnuo. Onda je promumlao, pritom se zacrvenevši: "Znaš...ja imam fetiš na stopala". To me nije sasvim odbilo, ali ne mogu da kažem da sam bila oduševljena tim njegovim priznanjem. Htela sam štošta da ga pitam, ali on je brzo promenio temu.

Kada sam stigla kući, pretražila sam malo internet i saznala da je posle grudi i zadnjica, fetiš na stopala najzastupljeniji među muškarcima. Naravno, lula sam za taj fetiš, ali nikada nisam imala dečka koji ga ima. Probala sam da na internetu nađem i odgovor na pitanje zašto je muškarcima ovaj deo tela tako privlačan, ali bilo je previše teorija, pa sam prosto pitala svog dečka.

GUTANJE S*ERME: Muškarci ovo OBOŽAVAJU, ali EVO zašto ova NAVIKA može izazvati veliki PROBLEM za ženu!

Rekao mi je da je stopalo, kao i celo telo žene, mekano i puno oblina. Rekao mi je da pogled na stopala kod njega budi isto što budi pogled na grudi kod prosečnog muškarca. Ali, kako kaže, ne privlači ga neko sjajno, dobro ispedikirano stopalo, već samo stopalo njegove devojke. Rekao mi je i da su ga sve bivše devojke ostavile zbog tog fetiša i bio je presrećan što sam ja rešila da mu pružim šansu.

Tako smo počeli da u s*ks sve više uvlačimo moja stopala, i u prvi mah sam bila oduševljena. Za početak, slanje seksi poruka postalo je mnogo lakše. Umesto da tražim savršene uglove i besomučno uvlačim stomak, mogla sam samo da pošaljem sliku svog stopala. Nisam čak morala ni da se šminkam. Osećala sam se kao da imam neku skrivenu moć, i sviđalo mi se to što ja i moj dečko imamo neku samo našu tajnu.

BEZ PREHLADA OVE ZIME! Ojačajte IMUNITET uz SAMO jednu NAMIRNICU, a čak se jede i uz SLATKIŠE!

Leto stiže, a stopala nisu spremna!
Foto: Profimedia

U početku bi mi samo masirao i ljubio stopala, pa bismo prešli na uobičajen seks, koji i meni prija. Međutim, uskoro su moja stopala počela da zauzimaju ceo naš seksualni život, a nisu više bila samo deo predigre. Sve se vrtelo oko stopala.

BEZGLUTENSKI PREZERVATIV - LUDOST ILI NE? Doktori otkrivaju: Da li ćete BACATI NOVAC?

Evo kako je to izgledalo: Legla bih na stomak i čvrsto stisnula butine i došla u takav položaj da mi lukovi na spojenim stopalima deluju kao rupa. A onda bi on preuzimao dalje. Da, u početku mi je bilo drago što je njemu tako lepo, ali uskoro je postalo jako dosadno. I ceo naš odnos sveo se na njegov penis i moja stopala, a njega za to uopšte nije bilo briga.

O ovim seksualnim temama se NE PRIČA: Za mnoge je još uvek TABU!

Nisam znala kako to da mu kažem, jer svaki put kada bih načela temu on bi se naljutio jer ga tretiram kao nekog čudaka i fetišistu (zamislite samo kakvo iznenađenje). Uglavnom, uskoro smo raskinuli jer sam ja "previše sebična u krevetu". Ali zahvalna sam na tom iskustvu jer sam naučila da je s*ks, kao i sve ostalo u životu dvoje ljudi, kompromis.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd