Skip to main content
bračni par

Ukoliko tvoj dečko prečesto koristi ovih 5 fraza, znaj da zasigurno laže!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Nije ih uvek lako prepoznati, ali ako obratite pažnju na stvari koje izgovaraju, kod lažljivaca ćete često primetiti ove fraze:

OVO je pravi RAZLOG zašto muškarci vole da vide ženu u EKSTAZI

"To je otprilike sve"

Reč "otprilike" jasno daje do znanja da vam osoba nije rekla sve, nego otprilike sve. Lažljivci se često skrivaju iza ove fraze jer njom pokušavaju da kamufliraju da nisu baš sve rekli, a ako je znate prepoznati, znaćete i da se pametnije suprotstavite lažljivcu.

NEKO NOVO DOBA: "BOLESNE" veze su danas POSTALE nešto NAJNORMALNIJE

"Nema dokaza za to"

Umesto da se fokusira na ono što jeste ili nije istina, lažljivac voli da se skriva iza stvari koje nisu dokazive. Time vam jasno stavlja do znanja da mu je istina manje važna, a mnogo važnije samo stvari koje se mogu dokazati.

čovek u laži
Foto: Profimedia

"Zašto bih to uradio?"

Svaka žena koja je uhvatila muškarca u laži je barem jednom čula ovo začuđeno pitanje. Odgovaranje na pitanje postavljanjem novog pitanja je najčešći pokazatelj da osoba laže.

"Zašto me optužuješ?"

Umesto da odgovori na pitanje koje mu je postavljeno, lažljivac će postavljanjem ovog pitanja hteti da prebaciti krivicu i pokuša da natera osobu koja ga optužuje da se izvini. Tako lažljivac sklanja fokus sa sebe i stavlja ga na drugu osobu.

"Ne sećam se da sam to uradio"

Lažljivi ljudi često pokušavaju ovom izjavom da umanje osećaj krivice i odgovornost. Nažalost, da bi se sećala da nešto nije uradila, osoba mora da se seća onoga što jeste uradila, a ako se samo brani izjavom da se ne seća, jasno je da laže.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd