fbpx
Skip to main content
Flertovanje

Uvek biraš "LOŠE MOMKE"? Prikoči! Verovatno imaš OZBILJAN problem!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Kakva je tvoja istorija kad su u pitanju veze?

Ako se većina tvojih bivših može svrstati u kategoriju kretena, možda je stvarno samo reč o slučajnosti, ali mnogo su veće šanse da imaš ozbiljniji problem - strah od ljubavi. Zvuči suludo, ali upravo je to najčešći razlog zbog kojeg žene stalno biraju muškarce koji nisu dobri za njih. Ovo su znakovi da frajeri koje biraš nisu krivi za tvoj loš ljubavni život nego da si za to kriva sama.

Pročitajte i: 

Obožavaš zločeste momke

Ako si ikad pomislila da je neki frajer loš izbor za tebe jer je predobar, a tebi se više sviđaju oni malo zločesti, imaš problem. Žene koje stalno padaju na zločeste momke misle da im se sviđa njihova nepredvidivost, a zapravo se samo boje pronaći nekoga ko će ih voleti kako zaslužuju.

Muškarac s minđušom u levom uhu priča sa devojkom
Foto: Profimedia

Voliš i detinjaste frajere

Moderna verzija zločestog momka su detinjasti frajeri. Simpatični i zaigrani, ali i potpuno nezainteresovani za bilo kakve obaveze. S njima je na početku uvek zabavno, ali takvi nažalost nisu sposobni za kvalitetnu vezu. Naravno, ti to verojatno podsvesno i znaš, zato ih i biraš.

Uvek se zakačiš za frajera koji nije slobodan

Nije važno zbog čega nije slobodan, činjenica je da nije slobodan, a to te neverojatno privlači. Oženjen, ima devojku, ili možda samo nije spreman za vezu - ako se bojiš ljubavi, ovo su stvari na koje ćeš uvek pasti.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd