fbpx
Skip to main content
prevara

NE PRAŠTAJ: Ukoliko ovo TOLERIŠEŠ u vezi, USLEDIĆE još veći problemi, KOŠTAĆE te MIRA i živaca

Foto: Profimedia
Bolje odmah prekini agoniju.

Ukoliko u vezi nemate ljubav, podršku od partnera, osećaj pripadnosti ili stalo imate osećaj inferiornosti, ovo su jasni znaci da takva veza nije dobra za vas, nećete je popraviti tako što u njoj ostajete, već odmah morate prekinuti agoniju. 

Postoje stvari koje žena ne treba da oprosti muškarcu

Nesigurnost

Mudra i snažna žena je ona koja zna da se zauzme za sebe i hrabro se suočava sa svim lepotama i izazovima koje donosi život. Ipak, u ljubavi ona je romantična i nežna, želi zagrlja i osećaj sigurnosti. Slaba osoba koja nije u stanju da se suoči sa sobom i svojim životom, nikada nne može biti ovo mirno i romantično utočište. Mentalno snažnoj ženi potreban je mentalno snažan muškarac koji će sa njom zajedno prebroditi životne oluje, ali i biti tu kada je potreban samo zagrljaj, bez reči, bez pitanja.

žena
žena
Foto: Profimedia

Nezrelost

Divno je kada ostanete radozano dete u srcu, ali ukoliko muškarac ima često nezrele karakteristike mišljenja, emocionalne reakcije i obrasce ponašanja, onda to mudroj ženi počinje da bude teret. Potrebna joj je osoba koja stalno teži duhovnom i intelektualnom razvoju i koja zna da preuzme odgovornost za svoje odluke.

NE MOŽETE BEZ MOBILNOG TELEFONA? Pazite se! Možda patite od OVOG poremećaja! Evo kako da prepoznate

NE MOŽETE BEZ MOBILNOG TELEFONA? Pazite se! Možda patite od OVOG poremećaja! Evo kako da prepoznate

Napitak od ove BILJKE eliminiše OTOK na STOPALIMA, potrebna su ti samo dva sastojka

Napitak od ove BILJKE eliminiše OTOK na STOPALIMA, potrebna su ti samo dva sastojka

Izostanak podrške

U partnerskim odnosima međusobna podrška je izuzetno važna. Ljubav je tu da nam daje vetar u leđa i motiviše nas da ostavrimo željeno i postanemo najbolja verzija sebe. Ukoliko je partner ravnodušan prema vašim odlukama, namerama i izazovima, ili je sklon da vas sabotira, umesto da vas podstakne, onda razmislite da li mu je mesto pored vas.

Loše ophođenje

Poštovanje je neophodno u svakom odnosu - to je preduslov za pravu ljubav. Nedostatak poštovanje je znak uzbune koji govori - ovo nije prava osoba za vas. Ne plašite se usamljenosti, već budite svesni da zaslužujete maksimalnu ljubav i poštovanje.

Nekomunikacija

Kvalitetna komunikacija neophodna je za kvalitetan ljubavni odnos. Ukoliko partner ne želi da vas sasluša, ili zanemaruje vaša osećanja i "gura probleme pod tepih", ovo je znak da vaša veza ne ide u dobrom pravcu. Ne zaboravite, ljubav je cvet koji neprestano treba negovati i zalivati, ali on zahteva obostranu pažnju.

raskid
seks, ljubav, krevet, par, muškarac, žena
Foto: Profimedia

 

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd