Skip to main content
Žena sedi na muškarcu u krevetu

Začinite MISIONARSKU POZU na OVE načine i se*s će vam biti poput VATROMETA!

Foto: Profimedia
Uživaćete u svakom momentu.

Iako misionarsku pozu ljudi obično doživljavaju kao najdosadniju pozu u seksu, istina je sasvim drugačija.

Naime, ona može biti vrlo zabavna. Neki od najboljih seksualnih terapeuta podelili su savete kako da misionarski položaj podignete na uzbudljiviji nivo, prenosi klix.ba. 

Seksolog Kris Maksvel Rouz tvrdi da ova poza može biti jednako "prljava" kao i svaka druga poza u seksu. 

TEŽE JE NEGO ŠTO MISLITE: 7 stvari koje morate da znate ako imate "PRIJATELJA sa POVLASTICAMA"!

TEŽE JE NEGO ŠTO MISLITE: 7 stvari koje morate da znate ako imate "PRIJATELJA sa POVLASTICAMA"!

- Misionarska poza može biti slatka i romantična, ali s druge strane i gruba i "životinjska". Iskustvo dobrog seksa mnogo više zavisi od vašeg stava, nego od vašeg položaja. Zapitajte se da li želite mekane, nežne poljupce na vratu ili grube ugrize uz vašu ključnu kost? Želite li romantični kontakt očima ili želite da zatvorite oči i da se usredsredite na dodire? Kad shvatite šta želite, tražite to - kaže Rouzova. 

Koristite CAT tehniku 

CAT tehnika je tehnika koitalnog usklađivanja i predstavlja varijaciju misionarske poze u kojoj žene lakše doživljavaju orgazme. Dok traje čin u misionarskoj pozi, muškarac treba da se pomeri prema gore nekoliko centimetara tako da baza njegovog polnog organa bude usklađena s klitorisom njegove partnerke. Žena zatim nogama omotanim oko njegovih bedara treba da priljubi genitalije i tako stvori pritisak i protivpritisak. 

TO JE TO! Žene, ovo je vrhunski savet KAKO da ga zavedete u samo 3 koraka!

TO JE TO! Žene, ovo je vrhunski savet KAKO da ga zavedete u samo 3 koraka!

U jednoj studiji koja je objavljena u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy o ženama koje nisu mogle da dožive orgazam u toku misionarskog seksa, nakon što su probale CAT obavestile su da su uz pomoć ove tehnike broj orgazama podigle za čak 56 odsto. 

Seks poza
Foto: Profimedia

Dodirujte se 

Dok vodite ljubav s partnerom stimulišite sami klitoris i dodirujte se. Uživajte u kontroli sopstvenog užitka i orgazma. Nemojte samo da ležite i da čekate da partner sve uradi sam. Pronađite pravi ugao, nagnite se i pomaknite kičmu. Ukoliko imate problem s pravim uglom, uzmite jastuk kao potporu. 

Nemaš lak na noktima? Muškarci to ne primećuju tokom s*ksa, ali zato OVO NE PROPUŠTAJU

Nemaš lak na noktima? Muškarci to ne primećuju tokom s*ksa, ali zato OVO NE PROPUŠTAJUpr

Nemojte se plašiti "prljavog" razgovora 

Biti dobar u krevetu uključuje i "seksi razgovor". Budući da je naš mozak naš najveći polni organ, seksi razgovori u krevetu mogu dodatno da zagreju atmosferu u krevetu. 

- Ne zaboravite da stenjete (ili vrištite!) Možete šaptati "slatke" ili "prljave" misli. Ovo pozitivno utiče na vašeg partnera, koji će dati sve od sebe da vas zadovolji - rekla je Rouzova.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd