fbpx
Skip to main content
Momak i devojka naslonjeni jedno na drugo

NE PRIČAJTE O STAROJ LJUBAVI! Ovo je ZAMKA u koju mnogi padnu pa se KAJU!

Foto: Profimedia
Biće problema!

Kad ste novi u vezi i zaljubljeni, nema prostora za razgovor o bivšim ljubavima. Ipak, ukoliko se dotaknete ove teme povedeni radoznalošću koja se uvek javi (najčešće iz pogrešnih motiva), dovoljno je davati uopštene, ali iskrene odgovore, bez suvišnog detaljisanja.

GLAVOBOLJA MOŽE BITI KOBNA! Uz pomoć ovog PRIRODNOG preparata, rešite PROBLEM!

Ljubomora na bivše može se javiti neočekivano i da zbuni i vaša i partnerova osećanja, zato u par reči možete dati jasnu sliku prošlog odnosa, bez detalja koji mogu da opterete partnerovu maštu. Na taj način ćete pokazati da ste iskreni, ali i iskusni kao i da vas to iskustvo ne ograničava u novom odnosu, već mu se možete zahvaliti jer ste sada mudriji, tolerantniji i spremniji.

Ono što nikako ne smete da dozvolite jeste da pokleknete pritisku ljubomorne osobe i deteljno opisujete situacije iz prošlosti. Detalji doprinose slikovitosti koja budi maštu, a ona ljubomoru.

VODIČ ZA ANALNI S*KS: Sve što bi POČETNICI trebali da znaju pre nego uplove u ovu AVANTURU!

Svaka veza, pa i ona najgora ima svoju pouku. Prošlost je važna i vredna jer vas je ona dovela tamo gde ste sada, a ono što ste u njoj naučili pomoćiće vam da izbegnete ponavljanje starih grešaka i da više cenite ono što imate.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd