fbpx
Skip to main content
dečko i devojka

Zbog ove 3 stvari ćete izgubiti SVAKOG muškarca!

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Zvuči li vam ovaj scenario poznato: započeli ste novu vezu i ispočetka je sve bilo savršeno, a onda je on odjednom nestao iz vašeg života?

Ako vam se to dogodilo i nekoliko puta, verovatno stalno ponavljate jedne te iste greške kojima muškarce terate od sebe te tako nesvesno sabotirate sve svoje veze. Ovo su tri najčešće greške koje žene rade u vezama. Proverite radite li ih i vi.

Glumite mu mamu

Nijedan muškarac ne želi biti u vezi sa svojom majkom pa mu je i nemojte glumiti. Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu šta da radi i kako da se ponaša, mogao bi se lako uplašiti i pobeći glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo kontrolisati život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

veza
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumite psihologa

Žene se često i uzaludno trude dekodirati muško ponašanje i razumeti mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im se ne sviđaju. Ali ono što kažu u narodu je, nažalost, tačno: nijedna žena ne može promeniti muškarca. A muškarcima nije ni potreban neko ko ih želi menjati, nego neko ko će ih prihvatiti i s kim će deliti svoje misli i osećanja bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo te je pažljiv i sladak samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo treba li vam uopšte takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas nažalost moramo obavestiti da ste njemu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na svom samopouzdanju i tek onda pokušajte videti hoće li se i on promeniti i početi vas ceniti. Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom.

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd