fbpx
Skip to main content
orgazam

Žene koje često doživljavaju orgazam rade OVIH 5 stvari!

Foto: Profimedia
I mnogo im je dobro...

Mnoge žene imaju problem da postignu orgazam, a stručnjaci ističu da su najčešći problemi nedovoljna opuštenost, nepovezanost sa partnerom, ali i nepoznavanje svog tela.

Upravo zbog toga, oni su rešili da otkriju pet najvažnijih stvari za dobar orgazam. Tajna se krije u stimulaciji klitorisa, predigri, G tački, ali i otvorenom razgovoru sa partnerom. 

Ovaj DETALJ će vam otkriti da li je IMAO SEKS: Sjaj na licu se vidi čak i 48 sati POSLE ODNOSA!

Samozadovoljavanje 

Iako neke žene odbijaju ovu praksu, smatrajući da je potpuno nepotrebna, seks-terapeuti tvrde da je ovo put ka dobrom orgazmu. Kako biste u potpunosti upoznali svoje telo, probajte da se samozadovoljavate rukom ili uz pomoć neke seks-igračke. Ako nemate iskustvo, počnite postepenom stimulacijom klitorisa, te otkrivajte šta vam najviše prija. 

Da li radiš ove stvari u vezi? Ako je odgovor DA - treba da RASKINEŠ što pre!

G tačka 

Poznata G tačka je zaslužna za najjače orgazme. A osim što je možete stimulisati, žene imaju još tri erogene tačke unutar i oko vagine, te stimulacijom možete postići neverovatan užitak. 

Ženski orgazam
Foto: Profimedia

Predigra 

Predigra predstavlja ključan korak za postizanje orgazma, a mnogi parovi je zanemaruju. Što duže traje, uzbuđenost više raste, pa samim tim i vrhunac postaje senzacionalan. Često se za predigru kaže da je uvod u seks, ali i okidač za ”gubljenje kontrole” nad umom i telom. 

Otvoren razgovor 

Mnoge dame imaju problem da iskažu svoje želje u krevetu, smatrajući da će biti posramljene zbog toga. Za dobar seks, ključno je da vodite otvorene razgovore sa partnerom u kojima ćete iskazati šta vam godi, a šta vam ne prija. 

Ne stvaraju sebi pritisak da postignu orgazam 

Ovo je jedan od čestih problema žena koje nikada nisu doživele orgazam. Zapravo, one ga toliko žele i priželjkuju da postanu optećerene time. Zbog napetosti, često ne uspeju da ga dožive, te je ključ da opuste misli i prepuste se dodirima.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd