fbpx
Skip to main content
masturbacija

MASTURBACIJA JE TABU ZA ŽENE?! Posle ovog saveta shvatićeš da treba više da se "igraš" sama sa sobom

Foto: Shutterstock
Brojna istraživanja pokazuju kako su muškarci ti koji redovno masturbiraju, dok žene to retko čine - ili se jednostavno stide priznati.

Samozadovoljavanje je i dalje tema o kojoj se nerado razgovara, pogotovo ako si žena. Naučene smo da je upoznati svoje telo loše ili čak štetno za nas i da su takve strasti rezervirane samo za vreme s partnerom. Vreme je da se rešiš takvih predrasuda i kreneš otkrivati svoje telo.

Brojna istraživanja pokazuju kako su muškarci ti koji redovno masturbiraju, dok žene to retko čine - ili se jednostavno stide priznati. U društvu se i dalje od žene očekuje da bude "čista" i čedna, a u tu priču se nikako ne uklapa samozadovoljavanje. Sada je pravi trenutak da maknemo veo s ove tabu teme i počnemo javno i ponosno pričati o svojoj seksualnosti.

Samozadovoljavanje nije samo ugodno nego je i zdravo i korisno. Postoji nekoliko benefita koje ćeš primetiti ako se malo češće poigraš sama sa sobom, a videćeš kako će ti s vremenom i seks biti bolji kada otkriješ što tačno voliš i u čemu uživaš. Niti jedna druga osoba ne može pogoditi baš ono što voliš ako ni ti nisi sigurna što je to, zato kreni u akciju.

Otkrij koje su to prednosti koje nosi samozadovoljavanje i idući put kada se budeš osećala avanturistički, nemoj da te ništa spreči u tome da priuštiš sebi apsolutni užitak, bilo da to radiš "prirodno" ili pomoću neke zanimljive igračke.

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd