Skip to main content
muški polni organ

ŽENE, ZANIMA VAS KAKO VIJAGRA UTIČE NA PENIS? KOLIKO TRAJE EFEKAT? Evo DETALJNOG prikaza (FOTO)

Foto: Profimedia
Iz minuta u minut.

Od kada je postala dostupna svima 1998. godine, vijagra pomaže milionima muškaraca da spasu svoj seksualni život i otklone probleme sa erekcijom. Znamo svi odlično za šta vijagra služi, ali verovatno ne znate koliko tačno traje njen efekat i kako tačno utiče na telo i polni organ.

Poslednje studije "Superdruga" dejstva vijagre u životu čoveka pokazale su kako penis reaguje u narednih 24 sata od trenutka kada uzmete taj lek.

Prvih 12 minuta

Vaše telo vrlo brzo apsorbuje vijagru i neki muškarci sa problemima prilikom erekcije dobijaju ono što su želeli upravo na samom startu.

Posle 27 minuta

Ukoliko niste dobili erekciju u prvih 12 minuta, onda ćete verovatno da postanete "tvrđi" po isteku pola sata. Istraživanja su otkrila da u proseku lek reaguje posle 27 minuta, a doktori svakako preporučuju da sačekate i do sat vremena.

penis
Foto: Profimedia

Posle 57 minuta

Po isteku prvog sata dolazite do maksimalne erekcije jer lek dopire i dolazi do najveće koncentracije u vašoj krvi. Zato lekari preporučuju da vijagru uzmete sat vremena pre seksa. Studije kažu da erekcija kod nekih muškaraca dostiže vrhunac čak i u 33. minutu.

Četiri sata posle uzimanja

Vijagra je još uvek na "poluživotu" posle četiri sata, što znači da lek i dalje struji kroz vaše telo 50 odsto. To odmah znači da ste i dalje sposobni za seks.

Deset sati posle uzimanja

Naučnici tvrde da vijagra čini da i nakon 10 sati od uzimanja možete, ukoliko generalno imate problem sa erekcijom, da budete "tvrdi".

Posle 12 časova dejstva

Mnogi momci još uvek mogu da se "dignu", ali to neće trajati dugo. Prosečno vreme erekcije može da traje do 16 minuta.

Čitav dan od uzimanja

Tada se vijagra skoro totalno izgubila iz vaše krvi, tako da je bolje da ne počinjete nikakav seksualni performans.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd