Skip to main content
Ljubavni par

Znaćeš da je stvarno ZALJUBLJEN u tebe, ako ti otkrije ove 4 stvari!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Poznato je da muškarci uglavnom ne vole da razgovaraju o svojim osećajima niti da ih pokazuju pred drugima.

Međutim, kada se zaljube, padaju sve njihove barijere i spremni su da se potpuno otvore. Od žene koju zaista vole muškarci nemaju potrebu baš ništa skrivati, a ako vam je otkrio ove četiri tajne, to je definitivno znak da je u potpunosti vaš, piše "Cosmopolitan": 

Četiri stvari na koje SVAKI muškarac obraća pažnju - poslednja garantovano OBARA S NOGU!

Četiri stvari na koje SVAKI muškarac obraća pažnju - poslednja garantovano OBARA S NOGU!

Voli da se grli sa vama

Iako će možda pred prijateljima glumiti da ne voli nežnosti, svaki zaljubljeni muškarac, baš kao i žena, obožava se dodirivati i maziti s voljenom osobom, a posebno vole da spavaju zagrljeni. Ako vam je to priznao, znači da je lud za vama, a ako pak nije, možete ga pitati i njegov odgovor će odati da li mu zaista stalo do vas.

POSLEDICE MOGU BITI UŽASNE: Evo ŠTA će se desiti TVOM TELU ako nisi imala S*KS duže od OVOG PERIODA

POSLEDICE MOGU BITI UŽASNE: Evo ŠTA će se desiti TVOM TELU ako nisi imala S*KS duže od OVOG PERIODA

Boji se da će vas izgubiti

Tipični strahovi koje u vezi imaju žene muče i muškarce, iako ih oni obično malo veštije skrivaju. Ali muškarac koji vas zaista voli sigurno će vam u jednom trenutku priznati da se boji da će vas izgubiti. Ako pak to ne uradi sam, pitajte ga može li zamisliti život bez vas i saznaćete muče li ga takvi strahovi, kao i da li je zaista zaljubljen u vas.

Žena i muškarac
Foto: Profimedia

Potreba za emotivnom podrškom

Kako smo već napisali, muškarci obično svoje emocije drže u sebi, ali ako se osećaju voljenima, i oni će zatražiti savet ili podršku u teškim trenucima od partnera. To je znak da vam veruje u potpunosti i da je spreman s vama podeliti sve.

Seksualne fantazije

Ovde treba da budete oprezni jer mnogi muškarci vole ženama pričati o svojim seksualnim fantazijama, čak i ako ne misle ništa ozbiljno s njima. Ipak, ako primetite da pokušava otkriti šta vas uzbuđuje u krevetu, to znači da mu nije samo stalo do sopstvenog seksualnog užitka, već i do vašeg, što je i znak da vas voli.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd