fbpx
Skip to main content
Seks pod tušem

ZNATE LI ŠTA JE VANILA S*KS?! Mnogi su ga PROGLASILI i omiljenim! Da li je i vaš IZBOR?

Foto: Profimedia
Proverite!

Vanila s*ks stari je zapravo topla preporuka za sve parove kada žele da se prepuste jedno drugome i samo uživaju u jednostavnosti s*ksa. Zapravo vanila s*ks je konvencionalni oblik s*ksa.

VODIČ ZA ANALNI S*KS: Sve što bi POČETNICI trebali da znaju pre nego uplove u ovu AVANTURU!

seks
Foto: Profimedia

U pitanju je misionarska poza, koja se uz seks sastoji još i od niza dubokih i dugih poljubaca. U pitanju je nežno i emocionalno vođenje ljubavi koje se uglavnom javlja na samom početku svake s*ksualne veze.

Bili su u krevetu kada je ženi uputio bizarnu molbu i onda je SEKSUALNA IGRA pošla po neviđenom zlu

U vanila s*ksu nema puno eksperimentisanja, isprobavanja različitih poza ili fetiša. Ovu vrstu s*ksa ništa ne začinjuje, niti se upotrebljavaju bilo kakva s*ksualna pomagala.

Vanila s*ks dobio je naziv po sladoledu, jer je vanila uobičajen ukus sladoleda koji je običan i pomalo dosadan, pa je tako opisana i ova vrsta s*ksa.

"Šefice, uradiću sve što želiš" Pet NAČINA da muškarca dovedete do VRHUNCA, a za njega ćete biti BOGINJA!

Seks
Foto: Profimedia

Međutim, ovo nije tačno, jer bez obzira na to kojom se pozom u s*ksu koristili, može vam biti lepo i prijatno ako se vi tako osećate. Prema tome, bez obzira na naziv i opis ove vrste seksa, vi slobodno uživajte u njemu, bez brige oko toga hoće li vas neko osuđivati ili neće.

Ova vrsta vođenja ljubavi može biti strastvena i uzbudljiva, jer na ovakav način stvara se posebna povezanost između partnera.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd