fbpx
Skip to main content
Devojka

Ako ste nakon radnog dana uvek nervozni i bez energije, probajte da promenite SAMO JEDNU NAVIKU!

Foto: Profimedia
Da li se i vama dešava da nakon radnog dana jednostavno nemate energije ni za šta? Ovakve situacije postale su sve češće, a dešavaju se čak i onda kada dan na poslu i nije bio toliko naporan. 

Kako dođe kraj radnog vremena, kao da se vaš organizam isključi; jedva čekate da odete kući i ne pada vam na pamet da se vidite sa prijateljima, a posebno ne da odete u teretanu. Ovu bolest savremenog doba na svojoj koži iskusio je veliki broj ljudi, a najlakši način da joj se oduprete jeste da promenite samo jednu naviku. Umesto da kad završite s poslom odmah upadnete u rutinu pospremanja kuće, kuvanja ručka, odlaska u nabavku i slično, izdvojte jedan sat samo za sebe, udobno se zavalite u omiljenu fotelju i popijte šolju sveže mlevene kafe. Opustićete se, napuniti energijom i snagom za kvalitetan ostatak dana.

REGENERISAĆETE SE 

Bilo da ste sami i želite svojih sat vremena tišine ili ste odlučili da aromatičnu sveže mlevenu kafu ispijate uz razgovor i opuštajuće teme, ovaj mali ritual uneće u vaš život preko potrebni mir. 

U vremenu kada je sve užurbano i dani prolaze brže nego ikada, ovo nam je svima više nego neophodno.

Kafa
Foto: Profimedia

SKUPIĆETE SNAGU ZA OSTVARENJE VAŽNIH ODLUKA

Odavno ste sebi obećali da ćete ići u teratanu bar tri puta nedeljno, ali zaista nemate snage za to nakon što vas dan "samelje"?

I ovde će pomoći njeno veličanstvo kafa. Nakon malo odmora, sređivanja misli i šoljice mlevene kafe, setićete se zašto ste doneli ovu odluku i dobiti energiju da je ostvarite.

Kafa
Domaća kafa
Foto: Profimedia

POVEZAĆETE SE 

Uvek nam fali vreme sa najbližima, posebno u eri digitalnih tehnologija kada smo svi fokusirani na svoje pametene telefone umesto na zajedničko vreme i tople porodične razgovore. Promenite ovo već danas! Izdvojte desetak minuta i za svoje najdraže pripremite slasnu mlevenu kafu, pustite da vašu dnevnu sobu ispuni njen miris, a atmosferu začinite dugim i veselim porodičnim razgovorom.

Nema lepšeg završetka dana, zar ne?

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd