fbpx
Skip to main content
Dijeta

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Foto: Profimedia
Nikad nije bilo lakše da ostvarite svoju odluku!

Koliko puta ste imali sat ili dva praznog hoda tokom dana koje biste najrađe iskoristili za  vežbanje, ali teretana vam je daleko, na putu ste u drugom gradu ili ste zaboravili FitPass karticu? Od sada vam je potreban samo mobilni telefon jer je FitPass uveo brzo i praktično rešenje kojem omogućava svim korisnicima treniranje uz pomoć skeniranja QR koda! 

Koristeći samo svoj mobilni telefon, svi FitPass članovi mogu pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u njihovom sistemu, a već sada ih ima više od 650 u preko 30 gradova širom Srbije. 

Praktična aplikacija vam omogućava brzo pronalaženje omiljenog sportskog objekta, njegovu udaljenost, jednostavno korišćenje kao i prikaz svih bitnih informacija vezanih za vašu članarinu. Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener. Na ovaj način FitPass će vam biti na dohvat ruke, bez razmišljanja o tome da li ste u torbi za trening spakovali karticu. 

Ponesite dobro raspoloženje i uživajte u rekreaciji na opušten način.

Više informacija potražite na www.fitpass.rs

FitPass
Foto: Promo

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd