fbpx
Skip to main content
Ešli Kejn

Ćerka poznatog fudbalera završila na TRANSFUZIJI KRVI - devojčici prognozirali još NEKOLIKO DANA ŽIVOTA!

Foto: Instagram printscreen/mrashleycain
Svoju ćerku smatra superherojem.

Slavni fudbaler Ešli Kain otkrio je da je njegova teško bolesna ćerka Azajlia sinoć hitno prebačena u bolnicu na transfuziju krvi koja bi joj mogla produžiti dodatnih nekoliko dana života.

Zabrinuti otac je tzatražio transfuziju za svoju ćerku nakon što je osmomesečna Azajlia počela da krvari iz nosa. Azajlia ima retki oblik leukemije, kao i tumore na mozgu i drugim organima.

Dobila je Zlatnu arenu u Puli, bila je u braku sa pevačem, a SKONČALA je u HOTELSKOJ SOBI: Potresna životna priče Gizele Vuković!

Dobila je Zlatnu arenu u Puli, bila je u braku sa pevačem, a SKONČALA je u HOTELSKOJ SOBI: Potresna životna priče Gizele Vuković!

DA LI JE PREPOZNAJETE? Na ovoj slici ima samo 7 GODINA! Od dečačkog IZGLEDA do NAJLEPŠE ŽENE u Srbiji

DA LI JE PREPOZNAJETE? Na ovoj slici ima samo 7 GODINA! Od dečačkog IZGLEDA do NAJLEPŠE ŽENE u Srbiji

Biljka koja ČINI ČUDA: Njen CVET se koristi kao MELEM ZA LEČENJE svih KOŽNIH BOLESTI (RECEPT)

Biljka koja ČINI ČUDA: Njen CVET se koristi kao MELEM ZA LEČENJE svih KOŽNIH BOLESTI (RECEPT)

Vraćajući se iz bolnice, u toku vožnje do kuće Ešli je pričao:

- Večeras smo dovezli Azajliu na kiseonik jer je krvarila iz nosa. Karcinom krvi od koga boluje izjeda joj ćelije koje pomažu u zgrušavanju krvi, pa sa tumorima, plus nedostatak trombocita u telu, znači da bi mogla da iskrvari iznutra, a to nije način na koji želim da moja Azajlia izgubvi život - izjavio je Ešli.

Okrenuo je kameru da pokaže Azajliu kako mirno spava nasuprot njega i rekao da je izgledala "tako srećno i živahno". Ešli je rekao da je brzopromišljena odluka o transfuziji mogla produžiti život njegove ćerke.

- Ako nas to može sačuvati jedan dan, dva dana, tri dana, svaki dan je blagoslov. Idemo, šampione - rekao je. 

U obraćanju roditeljima bolesne dece, Ešli je izjavio:

- Budete sigurni da radite svoj posao. Ponoseći se brigom o svom detetu i ne prepuštajući je nikome drugom, znate neke stvari koje mogu sačuvati život vašeg deteta ili im čak dati dodatni dan ili dva dana na ovoj planeti, jer je svaki trenutak dragocen i želim da svaki roditelj koji prolazi kroz ovakvu situaciju to razume.

Tokom vikenda Ešli se zahvalio Aziliji nza najboljih osam meseci u njegovom životu, nakon njihovog povratka iz bolnice. Devojčici je zahvaljujući transfuziji krvi "produžen život", a njeni roditelji su je doveli kući iz ambulante kako bi njene poslednje dane proveli zajedno.

Tridesetogodišnjak je podelio seriju fotografija svoje devojčice ušuškane u ružičastu vunenu kapu i pokrivač.

U opisu fotogrtafija je napisao:

- Juče se Azajlia vratila kući iz bolnice poput neustrašive male lavice. Danas joj je osam meseci! Do sada sam verovao da je The Rock moj heroj dok nisam proveo poslednjih osam meseci sa tobom - izjavio je.

Ešli Kejn
Ešli Kejn
Foto: Instagram printscreen/mrashleycain

Pohvalivši svoju hrabru devojčicu, nastavio je:

- Naučila si me kako da budem jak kada mi treba snaga, naučila si me kako da se osmehnem kada sam tužan, naučila si me kako da cenim svaki trenutak - jer su ovi trenuci sve što imamo. Bila si žilava, neustrašiva, hrabra, pozitivna, srećna i voljena u momentima i vremenskom periodu za koje nisam verovao da će postojati! Omogućila si mi najboljih 8 meseci u životu u ovim najtežim vremenima. MOJ JUNAK. VOLIM TE - izjavio je Kain.

U subotu, Ešli i Safia Voraje su došli kod stručnjaka kako bi Azajline ruke i stopala izlili kako bi svako ko bi želeo imao jedan od ovih primeraka. Safia je na svojim Instagram storijima usnimio ženu koja meša kalup u njihovoj kuhinji i objasnio je da se brine da će im "ponestati proizvoda" jer ga toliko ljudi želi.

Ešli Kejn
Ešli Kejn
Foto: Instagram printscreen/miss_safiyya_

Ešli je snimio svoju usnulu ćerku s nogom u kalupu dok ju je držao zatvorenih očiju i nežno je ljubio u čelo. Safia je snimila kako se približava Azajlii i Ešliju, dok se njena ćerka na kratko probudila i pogledala u kameru. Roditelji su se tada nagnuli zajedno da poljube Azajlu u glavu dok se dama spremala za sledeće izlivanje kalupa. Emotivna Safia je tada naslonila ruku na Ešlija dok ga je ljubila u rame, a on mazio Azaijliu.

U četvrtak je tata Ešli otkrio da su lekari pronašli više tumora i da su ostali bez mogućnosti da spasu svoju ćerku i da su planirali da iskoriste sve vreme koje joj je preostalo.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd