Skip to main content
maljavost

"Da nemaju funkciju ne bi rasle dole": MANEKENKA ODBIJA DA BRIJE INTIMNU REGIJU, dlake neguje da budu nežne

Foto: Instagram printscreen/aimeeinghigher
Manekenka Ejmi Hajer odbija da brije donju regiju i to hrabro pokazuje, ali nije jedina!

Neko bi rekao da u 21. veku ne bi trebalo da diskutujemo o slobodi depilacije, te da li nešto neko treba ili ne treba da radi, ali ova tema očigledno je nekima još uvek bolna tačka.

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

GLUMICA SE SKINULA U KUPAĆI, A SVI SE PITAJU SAMO JEDNO! Kako je moguće da žena od 50. godina izgleda ovako?

GLUMICA SE SKINULA U KUPAĆI, A SVI SE PITAJU SAMO JEDNO! Kako je moguće da žena od 50. godina izgleda ovako?

Koliko priča daleko ide, potvrđuje i primer manekenke Ejmi Hajer koja se našla na meti neviđenog hejta, samo zato što se "drznula" da ne brije intimnu regiju.

Ejmi na svojim mrežama redovno kači snimke na kojima pokazuje ne samo nedepilirane prepone, već i pazuh, a svojim primerom podstiče i druge. "Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima", poručila je manekenka.

Naravno, brojne dame su je podržale i isticale sopstvena iskustva zbog kojih su se "odrekle" brijača, a podržali su je i mnogi muškarci. Ejmi takođe kaže da svoju intimnu regiju posebno održava, te da stidne dlake neguje da budu duge i nežne i koristi poseban šampon i balzam.

"Mislim da je to kul i seksi, iskreno", "Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem", "Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!", "Ne treba da te bude sramota, samo neka raste", "Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas", bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

Ipak, kako to obično ide, daleko su glasniji oni kojima su dlake gadne, ružne, neprirodne. Da li smo zaboravili da su dlake zapravo najprirodnija stvar na svetu, ma koliko pojedinci smatrali da je "neukusno" pokazivati ih na fotografijama i u javnosti.

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd