Utorak 19. mar 2024.
Venčanje

Dobila sam pozivnicu za venčanje i sve mi se SMUČILO: Za zahteve mladenaca treba mi 2.000 evra!

Foto: Profimedia/ilustracija
Sve je ispričala...

Za većinu mladenaca, venčanje je verovatno najskuplja investicija u životu. Međutim, vaš veliki dan mogao bi biti prava bagatela, samo ako mudro pristupite (ali to može biti jako ružno prema gostima).

Jedna zvanica se požalila na zahteve svojih prijatelja koji su je pozvali na venčanje. Prema njenom proračunu, taj bi izlet mogao da je košta skoro 2.000 evra.

Očajna žena se za savet se obratila na britanskom forumu “Mumsnet”. Objasnila je da su ona i njen partner pozvani na devojačko, odnosno momačko veče i na samo venčanje. Najjeftiniji poklon na listi želja mladenaca košta 120 evra, a trebalo bi i da pokriju troškove mladoženjinog puta na momačko. 

Ogorčena na zahteve budućih mladenaca, frustrirana majka je odlučila da sve podeli javno i čuje mišljenja drugih ljudi. Ubrzo je dobila mnoštvo komentara, iz kojih je mogla da zaključi da je najbolje da uopšte ne ode na to venčanje.

venčanje
Foto: Profimedia

MLADENCI OČEKUJU PREVIŠE

- Moj partner i ja pozvani smo na venčanje u junu. Moja bolja polovina bi ujedno trebalo da bude i u odboru za doček gostiju – neočekivano, moram priznati. On je jedan od osam izabranih - započela je.

Prigovarajući kako je venčanje organizovano usred ničega, na vrlo nedostupnom prostoru, dodala je:

- Možda grešim jer je ovo prvi put da smo ja ili moj partner pozvani na devojačko/momačko, ali mislila sam da se podrazumeva da svako (uključujući mladoženju) treba da plati za sebe.

San svake žene: Otkriveno - 80 posto žena u krevetu želi SAMO ovu stvar!

Takođe ističe da su i momačko/devojačko i venčanje isplanirani u inostranstvu, što znači da će i ona i njen partner morati da koriste barem nedelju dana godišnjeg odmora, plus da podmire troškove putovanja u oba smera.

- Kao da sve ovo nije dovoljno, napravili su i popis poklona, koji sadrži samo najluksuznije stvari – i sve je to nekako preskupo za moj pojam. Naravno da bismo nešto kupili za poklon, ali najjeftiniji predmet na njihovom spisku košta gotovo 120 evra. Recite mi da li preterujem! - zapitala je očajna žena.

Isprobajte nešto novo: 5 neobičnih saveta koji će podići vaš SEKS na potpuno NOVI nivo!

Njih dvoje bi cela ta priča koštala oko 2.000 evra, dodala je na kraju. Odmah su počeli da pristižu ljutiti odgovori korisnika, koji nisu birali reči. 

- Ja bih mladencima poslala izvinjenje zbog nedolaska i fino sebi uplatila dve nedelje na lokaciji koju bih želela. A tamo bih se počastila šampanjcem za 120 evra - napisala je jedna korisnica foruma. 

ZAPALI MU MAŠTU: 10 seksi poruka zbog kojih će ODMAH poželeti da je pored tebe!

Bilo je i onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog trenda organizacije venčanja u inostranstvu, nazivajući ga “nepotrebnim i sebičnim”. Zaključak većine je bio da na to venčanje ne treba uopšte da idu. Kakav savet biste im vi dali?

Mlada se duri
Foto: Profimedia

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd