fbpx
Skip to main content
Devojka

DOBRO ZAPAMTITE! Svaka žena nekoliko puta dnevno mora sebi da postavi OVO pitanje

Foto: Profimedia
Aktivistkinja i svojevrsna influenserka (u najpozitivnijem mogućem smislu te reči) Kata Ivakić je na instagramu podelila nekoliko poruka, koje su nas naterale da se ozbiljno zamislimo nad nekim stvarima...

Kata Ivakić poznata je po svojim fenomenalnim kreacijama za devojke najrazličitije građe. Svojim stilom života, kao i svestranošću, stavovima i interesovanjima, ona se trudi da svakodnevno inspiriše pratioce.

Inače je veliki poklonik Body positivity pokreta i promoviše ljubav prema sebi. Ona redovno na svom instagramu objavljuje poruke koje za cilj imaju osnaživanje žena, ali nijedna nije skrenula pažnju kao ova najnovija.

- Da li ste danas obradovali sebe? Nadam se da će vam neka od mojih ideja pomoći da to uradite – napisala je ona i dodala haštag #pokrenipažnju.

Iako se svaki dan po ceo dan trudimo da budemo pažljivi prema drugima, moćna Katina objava naterala nas je da se duboko zapitamo o tome kakav odnos imamo prema sebi.

Kata nas je podsetila na to da, ne samo da treba da osluškujemo svoj unutrašnji glas koji nam poručuje da volimo sebe, već i da je neophodno da redovno sebi ugađamo malim znakovima pažnje.

A sada, da pitamo i vas – kada ste poslednji put pažnju poklonili sami sebi?

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd