fbpx
Skip to main content
Džordž Kluni

Amal postavila Džordžu ULTIMATUM: Ako ne uradi OVO, ona će se RAZVESTI!

Foto: Profimedia
Hoće li im ova odluka presuditi?

Jedan od verovatno najintrigantnijih brakova u Holivudu onaj je 59-godišnjeg glumca Džordž Klunija i 42-godišnje pravnice Amal. Iako par, koji je u šest godina dugom braku, privatni život nastoji da sačuva daleko od očiju javnosti, u medijima se često pojave nove informacije koje otkrivaju šta se zaista događa iza zatvorenih vrata poznatog para.

Tako i one poslednje, govore kako je Amal glumcu postavila ultimatum koji bi ih, ako se Džordž istog ne bude držao, mogao koštati i braka.

Džordž Kluni
Foto: Profimedia

Naime, izvor za spomenuti medij ispričao je kako je Amal u strahu jer se boji da bi joj suprug, sledeći put kad sedne na motor, mogao da izgubi život. Glumac je pre dve godine doživeo nesreću vozeći motocikl na Sardiniji. U razgovoru za GQ, rekao je da je u tom trenutku mislio kako će ista okončati njegov život.

 

 

 

Zto je Amal odlučila da mu zabrani da ikad više vozi motor, a ako se ne bude pridržavao njenog ultimatuma, sve skupa bi ga moglo koštati i braka. Inače, ovo nije prvi ultimatum koji je Amal postavila suprugu kako bi sačuvali brak.

Pre nekoliko meseci, isti strani medij pisao je kako se pravnici nikako ne sviđa novi imidž slavnog supruga pa mu je zapretila kako će ga ostaviti ako ne obrije sedu bradu koja je poslednjih meseci postala njegov prepoznatljiv znak.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-5 Beograd