fbpx
Skip to main content
Elena Karić

PROGOVORILA O ŽIVOTU POSLE RAZVODA! Elena Karaman ponovo ZALJUBLJENA, gradi svoj novi dom!

Foto: Instagram printscreen/elenakaraman.essenceofliving
Nastavila dalje!

Elena Karaman se pre nekoliko nedelja i zvanično razvela od svog, sada bivšeg supruga Jugoslava Karića. Njih dvoje već dugo ne žive zajedno, tako da su sada odlučili da se sporazumno razvedu. 

Imovinu su podelili, a Elena je kuću u kojoj su živeli prodala porodici Đoković i kupila novo imanje i kuću na Kosmaju. 

Sačekala majstora MASNE KOSE i u širokoj trenerci, kada je otišao, STIGLA joj PORUKA koja je UNIŠTILA!

Sačekala majstora MASNE KOSE i u širokoj trenerci, kada je otišao, STIGLA joj PORUKA koja je UNIŠTILA!

Ceo život POGREŠNO kačiš odeću na vešalice! Evo kako se one STVARNO koriste! (VIDEO)

Ceo život POGREŠNO kačiš odeću na vešalice! Evo kako se one STVARNO koriste! (VIDEO)

Očigledno je da su bivši supružnici krenuli svako na svoju stranu, a Elena je sada započela jedan veliki projekat. Ona je na novom imanju započela izgradnju kuće i voćnjaka. 

- Zalutala sam u magli i našla se na mestu svog novog imanja. Sve se dešava sa razlogom, tako da je Božija volja to što sam pronašla najlepši komad zemlje. U meni struji miks gena peruanskih, kosovskih i dalmatinskih predaka, kroz koji komunicira potreba za prirodom i kosmičkim znanjima i energijama. Čast mi je što sam postala čuvar ovog magičnog komada zemlje - kaže Elena. 

Elenu su nakon razvoda povezivali sa fotografom Dušanom Reljinom, a Elena je nakon misteriozne čestitke koju je Jugoslav objavio za Dan zaljubljenih, a za koju se sumna da je njoj bila upućena napisala: "Ponovo u ljubavi, ovoga puta prema sebi!". 

Kada su je optužili da je veštica jer na svom imanju upražnjava razne rituale, odgovorila je da su nas uvek učili da se plašimo veštica, a ne onih koji su ih spaljivali. 

- Dugo sam bila zbunjena sobom, da li sam poslovna žena, gradsko dete ili tragač koji uživa u seoksom okruženju i prirodi? Shvatila sam da jedno ne mora da isključuje drugo - kaže Elena. 

 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
4 Beograd