Skip to main content
Srećna žena

ENERGIJA, USPEH I PREPREKE: Poslušajte ovih 8 saveta - život će vam biti neuporedivo bolji!

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Za neke se ljude kaže da im je "pala sekira u med" što bi značilo da imaju sjajan život koji im je osiguran bez previše truda. 

Međutim, da li nam je zaista sudbina već zapisana ili smo mi ti koji je krojimo? 

Iz dana u dan okružuju nas naslovi i članci koji govore o poboljšanju kvalita života, zdrava ishrana, treninzi, nega tela i slično, ali zbog prezasićenosti često zanemarujemo važne poruke koje nam šalju. Ovde vam je u nekoliko zlatnih pravila sažeto sve čijim usvajanjem možete da živite tačno onakav život kakav ste oduvek želele. 

POČINJE SUTRA U 16:53 Posle TURBULENTNOG perioda stižu VAŽNE PROMENE - Ljubav sa prijateljem i VELIKI NOVČANI DOBITAK

POČINJE SUTRA U 16:53 Posle TURBULENTNOG perioda stižu VAŽNE PROMENE - Ljubav sa prijateljem i VELIKI NOVČANI DOBITAK

1. Vi ste ono što mislite da jeste 

Jednostavno je: ako mislite da ne vredite i da ste propalitet, radićete stvari koje će to i potvrditi. Ako mislite da vam je samo nebo granica - tako će i biti. Svaka promena započinje s ispravnim stanjem uma, pozitivnim mislima i usredsređivanjem na sopstvene ciljeve, bez obzira na to što se tuđa trava čini zelenijom. 

2. Sve što činite, činite za sebe

Manifestacija vaših misli u dela izuzetno je bitna. Zato biste baš svaki svoj potez trebalo da radite u skladu sa sopstvenim željama, stavovima i namerama jer i najmanje odstupanje čini razliku. 

Sreća
Foto: Profimedia

3. Vi ste ono što crpite

Ako vam se dan sastoji od besciljnog gledanja serija i filmova, prejedanja nezdravom hranom i čitanja nebitnih stvari, gradite sebe u osobu nad kojom ste se možda nekad i zgrozili. Telo i um vaši su glavni rekviziti, alati i oružja i pokušajte od sada na njih tako gledati. Počnite se zdravo hraniti, čitajte štivo koje vas nečemu može naučiti i na isti način konzumirajte i televizijski program. 

4. Prečac je najčešće najduži put

Pokušaji instant - bogaćenja i sličnih gluposti nikad ne vode nečem dobrom. Za uspeh se treba potruditi zato radite na sebi iz dana u dan, trudite se i plodovi rada će se itekako pokazati.

"GOLA" NA SNEGU! Poznata voditeljka nije marila za ZIMU! Zbog nje "gori Kopaonik"!

"GOLA" NA SNEGU! Poznata voditeljka nije marila za ZIMU! Zbog nje "gori Kopaonik"!

5. Reputacija je izuzetno bitna 

Iako ste možda u mlađim danima (ili ste još uvek) bili u fazi buntovništva i življenja pod sloganom "nije me briga šta drugi o meni misle", na kraju se ispostavi da je zaista bitno. Naravno da neistiniti tračevi uvek postoje i na njih ne treba da se obazirete, ali vaš ugled je bitniji nego što mislite i zato se potrudite održati ga neokaljanim. 

sreća
sreća
Foto: Profimedia

6. Svako je zamenjiv

Koliko god okrutno zvučalo, nažalost je istinito. Ipak, to bi vam samo trebalo da bude dodatna motivacija da se trudite da budete što bolji i što snažniji kako bi se za vas zamena teško našla. Naravno, tu govorimo o poslovnom svetu ili recimo prijateljskim odnosima, a ne o porodičnim ulogama iako i tu postoje izuzeci. 

7. Pobrinite se najpre za sebe 

Znate već ono uputstvo koje čujete prilikom svakog leta avionom: "Najpre masku s kiseonikom stavite sebi, a zatim pomozite drugima." Altruističnost je prekrasna osobina, ali ako zanemarite sebe, postoji mogućnost da nećete moći pomoći ni drugome. 

8. Niko nije postao uspešan u svojoj sigurnoj zoni

Iako se ponekad čini zastrašujućim, rizikovanje i preuzimanje većih odgovornosti može vas dovesti do uspeha o kakvom niste ni sanjali. Zato pronađite hrabrost u sebi i proširite svoju sigurnu zonu, spremni ste za to. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd