Skip to main content
Seks i grad

Evo šta se ZAISTA dešavalo na snimanju Seks i grada! ONA sad zbog toga ima zdravstvene probleme!

Foto: Profimedia
Ko bi rekao...

Omiljena serija mnogih zaljubljenica u modu prošle je godine proslavila 20. rođendan. Naravno, reč je o američkoj seriji "Seks i grad" koja se snimala od 1998. do 2004. godine.

Iako je sve vezano uz ovu seriju zvučalo i izgledalo glamurozno, čini se da postoji čak nekoliko nimalo glamuroznih tajni vezanih uz nju.

LAST MINUTE PONUDE ZA JUN U TRAVELLAND-U UZ POPUSTE DO 60%!

LAST MINUTE PONUDE ZA JUN U TRAVELLAND-U UZ POPUSTE DO 60%!

Iako se nakon vrlo uspešna dva filma na temu "Seksa i grada" šuškalo da je u pripremi i treći nastavak, na žalost mnogih obožavatelja čini se ipak ništa od toga. Kako pojedini izvori tvrde, za to je ponajviše kriva fatalna Samanta, odnosno Kim Katral koja je navodno producente iznenadila zahtevima dostojnim dive, a kasnije je i sama glumica izjavila kako nikada nije pristala na učestvovanje u snimanju trećeg nastavka kultnog filma.

Ipak, većinu je najviše iznenadila njena izjava da s drugim slavnim glumicama koje su u ovoj seriji i filmu imale glavne uloge "nikada nije bila prijateljica".

- Bile smo samo kolegice i na neki način to je vrlo zdrav odnos - izjavila je tada Kim.

NE LIČI NA SEBE: Pogledajte Jovanu Joksimović BEZ ŠMINKE! Popularna voditeljka OVAKO izgleda vam kamera

NE LIČI NA SEBE: Pogledajte Jovanu Joksimović BEZ ŠMINKE! Popularna voditeljka OVAKO izgleda vam kamera

Sve one spektakularne štikle nisu nimalo udobne

Iako gotovo svakoj ljubiteljici lepih cipela "rastu zazubice" kada vide spektakularne Manolo Blanik štikle koje Keri često nosi, čak je i sama Sara Džesika Parker priznala da nisu nimalo udobne, ali i da je zbog njih zaradila određene zdravstvene probleme.

Seks i Grad
Foto: Profimedia

- Posetila sam jednog lekara koji mi je rekao "Tvoja noga radi stvari koje ne bi trebalo da radi... Ova kost... Ti si stvorila tu kost... Ona ne bi trebalo da bude tu" - ispričala je glumica.

S neudobnim cipelama je imala problema i njena kolegica Kristin Dejvis, poznatija kao Šarlot, koju lično brine da su možda nesvesno i same učestvovale u postavljanju pogrešnih standarda lepote i da su ženama poslale poruku da su ženstvene jedino ako nose visoke potpetice.

SKORO 3.000 EVRA! Svi pričaju o Karleušinom stajlingu sa nastupa! Pogledajte KOLIKO košta samo KACIGA!

SKORO 3.000 EVRA! Svi pričaju o Karleušinom stajlingu sa nastupa! Pogledajte KOLIKO košta samo KACIGA!

Kim Katral je 2017. godine priznala kako je užurban tempo života zbog snimanja serije uticao na njenu odluku da nema decu. Inače, ova je glumica još 1998. godine razmišljala o "in vitro" oplodnji - piše "People".

Iako su obožavatelji bili oduševljeni kada su Keri i Zverka potvrdili svoju ljubav, kreator serije Deren Star priznaje kako se njemu takav kraj uopšte ne sviđa.

- Mislim da je serija na kraju izdala vlastitu poentu, a to je da žene na kraju ne moraju nužno pronaći sreću u braku - objasnio je.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd