Skip to main content
Arnold i Maria

GODINAMA SKRIVAO VANBRAČNOG SINA OD NJE: Marija nakon velike izdaje i 10 godina duge brakorazvodne parnice ponovo srećna

Foto: Youtube printscreen/Entertainment Tonight
Kada je videla sina svoje kućne pomoćnice, primetila je da dečak zapanjujuće liči na njenog supruga

Marija Ovings Šrajver shvatila je nakon skoro 30 godina braka, na neverovatan način, da ju je sada već bivši muž varao. Naime, pri prvom susretu sa sinom svoje kućne pomoćnice, bila je zaprepašćena koliko dete liči na njenog muža, Arnolda Švarcenegera.

Mariji nije bilo teško da shvati šta se dešavalo iza njenih leđa. Ona i kućna pomoćnica Milded Patricija Baena bile su trudne u isto vreme, ona je tada radila u njihovoj nekadašnjoj porodičnoj vili, a maleni Džozef Beana bio je preslikan Arnold.

GODINAMA SLUŽIO BOGU, A ONDA ŠOKIRAO JAVNOST: Bivši SVEŠTENIK postao GLUMAC U FILMOVIMA ZA ODRASLE u 83. godini

GODINAMA SLUŽIO BOGU, A ONDA ŠOKIRAO JAVNOST: Bivši SVEŠTENIK postao GLUMAC U FILMOVIMA ZA ODRASLE u 83. godini

"TEŠKO JE NAĆI MUŠKARCA ENERGIČNIJEG OD MENE": Pevačica priznala kakvog dečka želi, kao i da je muči usamljenost

"TEŠKO JE NAĆI MUŠKARCA ENERGIČNIJEG OD MENE": Pevačica priznala kakvog dečka želi, kao i da je muči usamljenost

"Je l' tražiš ROBINJU ILI CIMERKU, MANIJAČE?!" Oglas 44-godišnjaka zgrozio sve!

"Je l' tražiš ROBINJU ILI CIMERKU, MANIJAČE?!" Oglas 44-godišnjaka zgrozio sve!

Švarceneger je negirao preljubu, ali je na kraju priznao Džozefa za sina. Međutim, Patricija je sve ispričala Mariji. U njihovoj kući odigravala se prava sapunica, što pokazuje činjenica da je bivši bračni par prisustvovao krštenju dečaka. Naravno da tada bivša supruga slavnog glumca nije znala istinu.

Preljuba je bila više nego dovoljan razlog za Mariju da ostavi Arnolda. Oni su se konačno razveli 2011. godine - dve i po decenije nakon njihovog venčanja. Međutim, zvanični razvod je usledio tek 2021. jer je okončanje braka i podelu imovine vredne 400 miliona dolara otežavao predbračni ugovor bivših supružnika.

Marija i Arnold, koji su u braku dobili četvoro dece Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera, u međuvremenu su postali baka i deka jer je njihova ćerka Ketrin dobila dve ćerke sa Krisom Pratom.

Bivši par često viđamo u javnosti, a naročito Arnolda koji je već duže vreme u vezi sa fizioterapeutkinjom Heder Miligan. On ne krije detalje svog  ljubavnog života, dok  Marija svoje veze nakon razvoda drži u tajnosti.

Paparaci su nekoliko puta uspevali da je uslikaju u društvu za javnost misterioznih muškaraca kakav "epitet" nosi i njen pratilac sa nedavne zajedničke večere sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom u Holivudu.

Nasmejana Marija išetala je iz restorana sa nepoznatim pratiocem koji je baš kao i njen bivši muž Arnold prilično zgodan. Ne zna se zasada njegov indentitet, ali da njegovo društvo prija gospođi Šrajver, u to nema sumnje.

Marija Šrajver je novinarka, književnica i bivša prva dama Kalifornije. Nagrađivana je televizijska autorka i rođaka Kenedijevih. Njena mama Junis Kenedi Šrajver bila je sestra Džona, Roberta i Teda Kenedija.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
27 Beograd