fbpx
Skip to main content
Hejden Penetijer

NAĐENA NATEČENA U MODRICAMA: 31-godišnja slavna glumica godinama sebi UNIŠTAVALA život zbog OVOG muškarca

Foto: Profimedia
Glumica je neko vreme bila izolovana od svih zbog svojih privatnih problema.

Hejden Panetijer već duže vreme javnost nije videla ovako srećnu i nasmejanu. Reč je o nekad perspektivnoj glumici koja je nažalost prokockala karijeru lošim odlukama. Ipak, nakon teških nekoliko godina, posebno one prošle, 31-ogodišnja glumica ponovno je na dobrom putu.

U retkom pojavljivanju u javnosti, glumica je viđena na večeri u poznatom restoranu u Zapadnom Holivudu s dugogodišnjim bliskim prijateljem Džefom Bičerom, a čitavo vreme nije skidala veliki osmeh s lica.

"DO 11. GODINE SAM IMALA 5 OPERACIJA" Džesika Alba progovorila o zdravstvenim problemima!

"DO 11. GODINE SAM IMALA 5 OPERACIJA" Džesika Alba progovorila o zdravstvenim problemima!

LEGLO ZARAZE: Ovoga se niko ne seti, a treba da se čisti barem JEDNOM NEDELJNO! (VIDEO)

LEGLO ZARAZE: Ovoga se niko ne seti, a treba da se čisti barem JEDNOM NEDELJNO! (VIDEO)

TO VAS JE SVE NERVIRALO: Ovo je NAJLAKŠI način da skinete ŽVAKU sa farmerki! (VIDEO)

TO VAS JE SVE NERVIRALO: Ovo je NAJLAKŠI način da skinete ŽVAKU sa farmerki! (VIDEO)

Džefu je ovo slavljenička nedelja s brojnim poznatima jer mu je rođendan, a čini se kako glumici godi društvo nakon što je neko vreme bila izolovana od svih zbog prvatnih problema.

Hejden Penetijer
Hejden Penetijer
Foto: Profimedia

Podsetimo, Hejden je poznata i kao bivša verenica boksera Vladimira Klička s kojim je počela da se zabavlja 2009. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. U maju 2011. godine par se razišao zbog poslovnih obaveza, a romansu su obnovili 2013. godine i ubrzo se verili. Ćerka Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine, a bokser je bio najveća podrška glumici nakon što je pala u postporođajnu depresiju o kojoj je često otvoreno govorila.

Ubrzo nakon što se saznalo da nije više sa Kličkom, Hejden je viđena na romantičnoj večeri s novim dečkom, s nepoznatim glumcem Briajanom Hikersonom u kog se zaljubila u avgustu 2018. godine.

Hejden Penetijer
Hejden Penetijer
Foto: Profimedia

Paparaci su ih tada uhvatili kako izlaze iz jednog restorana, a glumica je ukrala šou neprimerenim ponašanjem. Teturala je bosa po parkiralištu i unosila se paparacima u kameru, da na kraju počela da ih juri, dok se njen izabranik smejao sa strane.

U novembru 2018. godine stigli su novi problemi. U Brajanovom domu morala je da interveniše policija nakon njegovog fizičkog sukoba s ocem, u kojem je učestvovala i Hejden koja je bila pod dejstvom alkohola. Početkom maja dogodio se novi napad, a Brajan je navodno tada svoju devojku ošamario tri puta, a na sudu se izjasnio kako nije kriv.

Hejden su policajci nakon njenog poziva u dva ujutro pronašli u modricama i natečenu na spratu kuće, a priznala im je kako su ranije pili u jednom baru i posvađali pri dolasku kući. Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brajan naudio i dan pre dok su bili na putovanju. Ipak, glumica je ostala sa njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela da krvari iz nosa.

Glumičina porodica bila je dugo jako zabrinuta za nju, dok je Vladimir preuzeo brigu o ćerki Kaji koja je s njim i njegovom porodicom u Ukrajini.

A onda se u glumici nešto prelomilo prošle godne. Ostavila je nasilnog dečka i tražila zabranu prilaska koju je na kraju i dobila. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, nikada nije bila odlučnija da svoj život vrati u normalno stanje, a osmeh na njenom licu to i potvrđuje. Nadamo se samo da će tako i ostati!

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
14 Beograd