fbpx
Skip to main content
Sindi Kraford

I ONA IMA LOŠ DAN Jedna od najlepših žena sveta objavila kako izgleda nakon buđenja, komentari su surovi: APSOLUTNO UŽASNO!

Foto: Instagram printscreen/cindycrawford
Šta ovo bi?!

Najpoznatiji supermodel devedesetih godina Sindi Kraford objavila je fotografiju nakon buđenja na kojoj se vidi kako izgleda nakon, reklo bi se, lude i neprospavane noći.

- Kada zaspite mokrom kosom i niste skinuli svu šminku za oči... - napisala je uz fotografiju. 

Pratioci modne dive u komentarima su uglavnom bili oduševljeni činjenicom da je Sindi bila dovoljno hrabra da objavi ovakvu fotografiju. “Divno, kao i uvek”, “Nekako još uvek izgledaš neverovatno”, "I dalje izgledaš bolje od mene"… Međutim nisu svi bili oduševljeni. 

- Ako biste se probudili pored te glave, a ona je ležala na vašoj ruci, verovatno je izvukli biste sažvakali sopstvenu ruku samo da pobegnete ... apsolutno užasno Kraford! - napisao je jedan korisnik Instagrama.  

Bilo je i onih koji joj nisu poverovali da ima samo šminku na očima koju nije skinula od prethodne noći. 

- To nije samo šminka na očima, već kompletna šminka. Nismo slepi!! 

Ipak, ono što je činjenica je da slavni supermodel izgleda gotovo identično kao pre dve decenije kada se još aktivno bavila modelingom, te da je njeno telo i dalje doslovce izvajano. U prlog tome govore i neke druge fotografije na njenom Instagram profilu... 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Fog
9 Beograd