fbpx
Skip to main content
Žizel Bundšen

IMA SAMO 21 GODINU: Prelepa Žizel je 15 godina bila NAJPLAĆENIJA manekenka na svetu, sada je to ONA

Foto: Profimedia
Smena generacija.

Zanosna Brazilka i jedan od najpoznatijih Viktorijinih anđela, Žizel Bundšen 15 godina držala se na visokoj prvoj poziciji na Forbsovoj listi kao najplaćenija manekenka. 

SLATKI, SEKSI, LOŠI MOMCI: Ovo je lista NAJPOŽELJNIJIH srpskih neženja (FOTO)

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Ipak, kako ništa ne traje večno, nju je ovoga puta smenila mlađa koleginica i sestra Kim Kardašijan, Kendal Džener. Iako ima samo 21 godinu, udvostručila je svoju zaradu u odnosu na prethodnu godinu, te skinula sa trona Žizel Bundšen, koja je zauzimala prvo mesto još od 2002. godine. 

NAJSKUPLJI RASKIDI SLAVNIH: Ostavio ženu iz bizarnog razloga, a razvod ga je koštao 3,2 milijarde

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendal Džener je samo ove godine zaradila ukupno 22 miliona dolara, dok je njena starija koleginica ostvarila zaradu od "samo" 17, 5 miliona, i na taj način zauzela drugo mesto. Na trećem mestu nalazi se manekenka Krisi Tajgen sa 13,5 miliona dolara, dok odmah za njom slede Adrijana Lima (10,5 miliona) i Điđi Hadid (9,5 miliona), koja je zauzela peto mesto. 

Kada se Jelena pojavila na slavi, svi su ZANEMELI! Pogledajte kako se doterala gospođa Đoković!

Rosi Hantington-Vajtli sa zarađenih 9,5 miliona dolara nalazi se na šestom mestu, a odmah iza nje se nalazi Karli Klos sa zaradom od 9 miliona. Poslednje tri, prema zaradi, kotirale su se manekenke Liu Ven sa 6,5 miliona, Bela Hadid sa 6 miliona i Ešli Grejem sa 5,5 miliona. Ešli je zvanično postala prvi plus-sajz model koji se našao na prestižnoj Forbsovoj listi.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
7 Beograd