fbpx
Skip to main content
raskid

VEOMA JE JASNO: Ovo su IZGOVORI momka koji NE ŽELI vezu

Foto: Profimedia
Možda nisi srela pravog, ali sigurno si srela one koji nikako nisu spremni za vezu a ipak ulaze u odnos i ostaju na distanci.

Oni zapravo žele da imaju devojku pored sebe, ali nisu spremni da se emotivno uključe do kraja - ne žele ljubav a površna veza im prija. To što takva veza ne ispunjava tvoje emotivne potrebe, njega ne zanima ali ga opterećuje. On pokušava racionalno da ti objasni da treba da budeš zadovoljna onim što ti pruža i da ga ne opterećuješ svojim zahtevima i željama da ti pruži ono što ne želi. 

NE ZAVARAVAJ SE: Ovo su PRAVI razlozi zašto ti ne odgovara na poruku

BOJI SE VEZIVANJA

Ovo nije laž ali jeste izgovor. Strah od bliskosti i povezivanja, od gubitka slobode realan je razlog mnogih muškaraca i čest je problem u ostvarivanju stabilne veze. Međutim da te je video kao osobu svog života, kao osobu u koju se zaljubio, on to ne bi koristio kao svoj strah kao izgovor, već bi se potrudio da ga prevaziđe. Ako ti on na početku veze govori kako ima strah od vezivanja i drži se toga na dalje, to znači da te ne voli dovoljno i da se drži tebe samo da bi mu bilo prijatno, a tebi prepušta tu odgovornost i odluku -  da li želiš da ostaneš u takvom odnosu ili ne.

Ovih ŠEST stvari svaka žena treba da uradi pre nego što napuni 25!

raskid
Foto: Profimedia

OMETAJU GA ŽIVOTNI DOGAĐAJI 

Ovo zaista može biti pravi razlog, prema tome i potencijani izgovor. Gubitak bliske osobe, razvod roditelja, priprema važnog ispita, poslovni projekti koji zahtevaju pažnju i vreme... U takvoj situaciji, on ne može da posveti pažnju drugoj osobi, ili ne želi da mu zaljubljenost skreće pažnju ili fokus, pa svesno ili namerno izbegava da se obaveže ili produbi odnos. Ako ima volje, ljubav ne bira okolnosti i obuzela bi ga bez pardona u bilo kojoj situaciji i okolnosti. Opet na tebi je da odlučiš da li ćeš biti pratilja na distanci ili da odustaneš od takve veze.

LOŠ TAJMING ZA VEZU

raskid
Foto: Profimedia

Realno, ako planira da ode u inostarnstvo, ili da se preseli u neki drugi grad za par meseci, u ovom trenutku mu nije potrebna veza, koja verovatno ne bi mogla da ga zadrži tu gde je, ali bi mogla da ga rastuži, uznemiri i pokoleba. Možda mu se baš sviđaš ali ne želi vezu na daljinu i hoće da započne svoj život u novoj sredini bez opterećenja. Takođe. za njega loš tajming za vezu može biti i ubrzo posle raskida duge veze, jer u tom trenutku on ne želi novu vezu, već utehu i rasterećenje. U tom trenutku on nema šta da ti pruži a raspoložen je da prima ono što ti njemu daš - a ti vidi šta ćeš.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd