fbpx
Skip to main content
Jelena Marjanović

GLUMICA IZ SERIJE O UBIJENOJ PEVAČICI BILA NA IVICI SMRTI: Verenik je upucao u glavu pa se ubio, a onda...

Foto: Srbija Danas
Srbiju je potresla vest o kobnoj noći prilikom koje je u stanu na Dedinju plastični hirurg Srđan Cvetanović nakon šestomesečne veze pucao prvo u Ivanu, a potom izvršio samoubistvo.

Sedmi septembar 2017. godine zauvek će ostati urezan u sećanje glumici Ivani Panzalović. Te kobne noći, njen dečko je prvo pucao u nju, a potom izvršio samoubistvo.

Srbiju je potresla vest o kobnoj noći prilikom koje je u stanu na Dedinju plastični hirurg Srđan Cvetanović nakon šestomesečne veze pucao prvo u Ivanu, a potom izvršio samoubistvo.

Kasnije je brojnim medijima Ivana dala izjavu da su je mikrometri spasili sigurne smrti. Metak ju je okrznuo i predelu čeone kosti, usled čega je nastao hematom zbog koga je morala na operaciju.

- Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom. Istrčala sam napolje sa otvorenom ranom na glavi kako bih potražila pomoć - ispričala je Ivana kasnije.

Ivana je dala sve od sebe da se što pre vrati uobičajenom životu, a poslednji projekat na kome je radila jeste serija "Pevačica" čija je priča bazirana na nerešenom ubistvu pevačice Jelena Marjanović. Ivana je potpuno promenila imidž nakon tragedije, o čemu je i govorila o medijima. Promenila je boju kose i frizuru jer je želela da krene ispočetka.

Od kada je najavljena, serija “Pevačica” podigla je veliku prašinu, a snimanje je završeno krajem novemra 2020. godine.

U centru priče je muzičko takmičenje i dve mlade pevačice koje se svim sredstvima bore za svoje mesto na estradi, a očekuje se da će ovo biti jedna od gledanijih serija. Premijera "Pevačice" najavljena je za 1. februar.

Ovo je priča koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala - život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

Iza serije stoje scenaristi Predrag Antonijević i Nataša Drakulić a reditelj je Miloš Kodemo.

Glavnu ulogu dobila je pevačica Milica Pavlović.

 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd