fbpx
Skip to main content
Sreća

KAKO DA IMATE SVE: Slobodno pokucajte! Uz ovu tehniku sva vrata biće otvorena!

Foto: Profimedia
Probajte!

Ukoliko ste odlučili da svoje telo detokskikujete i pripremite imunitet za zimu, morate znati i da detoksikacija tela podrazumeva, da  očistite i svoje unutrašnje biće odnosno um. On mora biti miran i ispunjen mislima koje su pozitivne, jer negativan stav će poništiti svaki vaš trud da budete zdravi.

Pijete pivo SVAKI DAN? Evo šta ono radi vašem organizmu - ZA NE POVEROVATI!

Srećna žena
Foto: Profimedia

DA LI PRETERUJETE ILI STE UMERENI? Evo koliko je KOFEINA zapravo potrebno vašem organizmu!

Zato ćemo vam sada predstaviti tehniku Hoponopono. 

Hoponopono tehnika se zasniva na čišćenju uma od negativnih misli. Na ovaj način se oslobađamo od stresa i pripremamo se za pozitivne promene koje će uslediti zahvaljujući ovoj tehnici. 

Evo kako se izvodi.

Svakoga dana kada osetite napetost ili bilo koje negativno osećanje. Ponavljajte naglas rečenicu:

"Žao mi je. Oprosti, molim te. Hvala ti. Volim te."

STAVITE BELI LUK U MLEKO - Deluje gadno, ali rešava OGROMAN zdravstveni problem (RECEPT)

Hoponopono je Havajska tehnika čišćenja uma od programa i misli koje nam ne služe. Kada god se nadjete u raspoloženju koje vam ne služi ponavljajte

Žao mi je! To znači da preuzimate odgovornost za misli i emocije koje osećate.

Oprosti molim te. 

Oprostite sebi zbog toga ili oprostite osobi zbog koje se loše osećate. Otpustite sva ona osećanja koja vas ne vode tamo gde želite biti. Ono što vi želite je život u miru, slobodi i ispunjenost ljubavlju prema sebi i drugima. Dakle, otpustite sve što nije ljubav.

Hvala ti.

Ovo je veoma moćna afirmacija i ukoliko je budete izgovarali svakoga dana, uvidećete koliko je dobrih stvari u vašem životu na kojima možete zahvaliti, to su one koje podrazumevate. Ipak, znajte ništa se ne podrazumeva. Kada ste zahvalni iz dana u dan ste mirniji a razlozi da to budete se uvećavaju.

NE ZANEMARUJTE BOL U ŽELUCU! Evo KADA morate hitno da REAGUJETE: Ovi simptomi su veoma OPASNI!

sreća
sreća
Foto: Profimedia

Volim te!

Koliko to često izgovarate i da li uopšte izgovarate? Kažite svakoga dana "Volim te". Volite najpre sebe da bi zavoleli i shvatili druge, ono što govore i rade. Iza svake kritike, osude, ljubomore, stoji srce puno očaja i željno ljubavi. Zato ne doživljavajte ništa lično, već se zapitajte zašto je ta osoba takva. Ukoliko možete pomozite, ukoliko ne možete produžite svojim putem. Volite dan u koji ste stupili zdravi, ustali na obe noge, pogledali i ugledali sunce koje se radja. Volite svoje rituale, miris prve kafe… Volite sunce što vas greje, vazduh što hrani svaku vašu ćeliju…

DUGO SEDITE NA RADNOM MESTU? Imamo rešenje: Ove NAMIRNICE su najbolje za vas ukoliko držite DIJETU!

Sledeći put kada vas koleginica ili dete dovede do besa izgovorite ovo.

Priča o neverovatnom izlečenju

Doktor Hu Len je izlečio teške bolesnike služeći se ovom tehnikom.  Dr Len je u držvavnoj bolnici na Havajima radio tri godine, na odeljenju za psihijatrijski obolele kriminalace. Tu su bili smešteni počinioci najtežih krivičnih dela- ubistava i silovanja. Psiholozi su posle mesec dana rada napuštali bolnicu, a većina osoblja je bila na čestim bolovanjima, da bi na kraju i sami otišli.

MUČITE MUKU, A STOJITE U MESTU? Uz pomoć OVIH saveta uspešno ćete se rešiti SALA sa stomaka!

Zaposleni na odeljenju strahovali su od napada pacijenata. Stanje na odeljenju bilo je u najmanju ruku zabrinjavajuće. Posle samo nekoliko meseci od dolaska dr Lena u bolnicu, najtežim pacijentima koji su bili u lancima, dozvoljeno je da slobodno hodaju, a drugima, koji su bili pod teškim sedativima, smanjena je doza lekova. Neki od pacijenata za koje se mislilo da nikada neće biti pušteni bili su oslobođeni! Pored toga i osoblje je počelo da uživa u radu na odeljenju, tako da su se odstustva i bolovanja smanjila. Nakon nešto više od tri  godine, ovo odeljenje je zatvoreno!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-5 Beograd