fbpx
Skip to main content
Kejti Prajs

OTOK, BOL, MODRICE: Poznata pevačica pokazala REZULTATE nakon LIPOSUKCIJE, noge prekrivene zavojima (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/officialkatieprice
Oporavak je dug i naporan.

Britanska pevačica i tv lice Kejti Prajs, objavaila je fotografiju svojih nogu koje su skroz uvijene u elastičnu gazu, nakon liposukcije.

Pevačica je otputovala u Tursku zbog ovog estetskog zahvata koji je platila 12 hiljada funti, a sve zato što je bila nezadovljna svojim nogama i želela je da skine salo. 

Napitak od ove BILJKE eliminiše OTOK na STOPALIMA, potrebna su ti samo dva sastojka, PIJE se TRI puta dnevno

Napitak od ove BILJKE eliminiše OTOK na STOPALIMA, potrebna su ti samo dva sastojka, PIJE se TRI puta dnevno

Ako pijete LEKOVE za HOLESTEROL ili PRITISAK, izbegavajte ovu HRANU - neke kombinacije mogu biti jako OPASNE

Ako pijete LEKOVE za HOLESTEROL ili PRITISAK, izbegavajte ovu HRANU - neke kombinacije mogu biti jako OPASNE

Nakon povratka pevačica će morati da boravi u specijalnom karantinu u Britaniji, budući da je Turska na njihovoj crvenoj listi i ne smatra se bezbednom za putovanje, zbog koronavirusa. Karantin košta 1.700 funti po osobi, a Keti i njen suprug će provesti ovde dve nedelje. 

Prajs se oglasila i objasnila da je ovo bio jedini način da izgubi kilažu, budući da je prošle godine imala nezgodu i obziljne povrede obe noge. Takođe, pevačica ima petoro dece, ali ona i njen suprug žele još jedno. 

- Želimo još jedno dete, a ja nisam želela da trudnoća počne kada nisam u formi. Želela sam da dam sebi prostor od nekoliko kilograma manje, pa sam se odlučila za liposukciju, budući da drugačije nije bio moguće - rekla je pevačica. 

Međutim, budući da se nakon opreacije javljaju podlivi, oporavak će sigurno biti bolan i dug. 

Kako teče oporavak nakon liposukcije?

Prvih 1-7 dana – vreme kada se javljaju otok i modrice. Natečenost se javlja nekoliko sati nakon intervencije, ali svoj vrhunac dostiže za nekoliko dana. U nekim slučajevima moguća je i nelagodnost i bol na mestu intervencije. Na stomaku, butinama i leđima otok je posebno izražen zbog uklanjanja velike količine masnih ćelija.

Oko 8-14 dana nakon liposukcije – postoperativne neprijatnosti počinju postepeno da nestaju. Teško je odrediti kada će tačno nastupiti ovaj period, budući da je stopa regeneracije vrlo individualna i određena nizom karakteristika organizma.

Osim toga, na to koliko će brzo spasti otok zavisi od regije na kojoj je obavljena liposukcija. Na primer, na nogama otok traje najduže, i zato je u ovom slučaju posebno važno poštovati zabrane i preporuke.

Narednih 15-20 dana struktura tela se može promeniti u području intervencije – koža postaje neravna, ali ne brinite, to je normalna pojava i brzo prolazi. Neravnine se vremenom zaglađuju i sve dolazi na svoje mesto.

liposukcija
liposukcija
Foto: Instagram printscreen/katieprice

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd