fbpx
Skip to main content
naga devojka

KUKU MAJKO, ALI ZAŠTO? Borila se da sačuva OVAKAV svoj LAŽAN profil i umalo nije dobila OTKAZ (FOTO)

Foto: Facebook/Sergej Mihajlovic
Razlog će vas naterati da zaplačete!

Mini Džensen, profesorka jedne srednje škole iz Jute, rekla je da su se roditelji đaka koji pohađaju tu školu žalili da su pronašli njen lažni profil na Instagramu sa njenim slikama.

Na slikama je Jensenova u bikiniju dok se sprema za takmičenje u bodibildingu u teretani. Prvo su đaci između sebe razmenili slike i naravno ubrzo su informacije o profilu došle i do njihovih roditelja koji su ove slike proglasili pornografskim i neprikladnim.

Ova razvedena profesorka ima četvoro dece, a od uprave škole je dobila upozorenje da ako ne obriše profil može da ga učini privatnim ili će dobiti otkaz.

Ali Mini nije želela da ispuni uslove koje joj je uprava škole dala, jer kako kaže bodibildingom je počela da se bavi iz zdravstvenih razloga i da bi se lakše izborila sa depresijom posle teškog razvoda. Dodala je još i da su mnoge žene rekle da ih je ona inspirisala da i same počnu da žive zdravije.

ZAVIDI JOJ SVAKA ŽENA: Ovako izgleda lepotica koja je uspela da osvoji Bali-bega! (FOTO)

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

NE PRESTAJE DA SE BLAMIRA: Rijana prošetala ulicom u pidžami, a tek kad vidite ŠTA joj je na nogama (FOTO)

Pošto je ova priča brzo došla i do medija - profesorka je dala izjavu u kojoj kaže: "Zašto su meni prava uskraćena, a deci ne? To je između njih i njihovih roditelja."

"Zabranite vašoj deci da gledaju moje slike u fitnes uniformi dok vežbam ako vam je neprijatno, da me vide na bini dok se takmičim. Njima uskratite tu mogućnost - to je mnogo lakše nego da oduzmete deo mog života."

Čak i pre sastanka odbora škole na kojem je trebalo da se raspravlja o njenoj budućnosti u toj školi, Džensen je odlučna da istraje u borbi za svoja prava.

Kako nije bila prisutna na sastanku odbora, kasnije je dobila obaveštenje od direktora škole da više nije u opasnosti od gubitka posla. Takođe, dobila je zvanično izvinjenje od škole i uverenje da će se škola bolje organizovati u vidu edukacije roditelja dece koja pohađaju ovu ustanovu kako bolje da nadgledaju svoje najmlađe.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd