fbpx
Skip to main content
Lana Tarner

ZARILA MU NOŽ U STOMAK! Poznata HOLIVUDSKA GLUMICA umešana u UBISTVO pripadnika mafije!

Foto: Youtube printscreen/SmokingCelebritesMoviesandIRL
Burni detalji biografije neodoljive plavuše!

Lana Tarner bila je jedna od najvećih holivudski diva svih vremena, a preminula je 29. juna 1995. godine. Tarnerova je imala poprilično buran privatni život, čak osam puta se udavala, dva puta za istog čoveka, a jedan tragični događaj potpuno joj je promenio život.

MINI VATRENA HALJINICA i JEZIVA TORTA: Sara Jo blistala na proslavi svog rođendana! (FOTO)

MINI VATRENA HALJINICA i JEZIVA TORTA: Sara Jo blistala na proslavi svog rođendana! (FOTO)

DA NIJE MALO PORANILA?! Kad čujete ideju Nataše Bekvalac, plakaćete od smeha! (FOTO)

DA NIJE MALO PORANILA?! Kad čujete ideju Nataše Bekvalac, plakaćete od smeha! (FOTO)

Naime, jedan od njenih ljubavnika je bio mafijaš Džoni Stompanato. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a okončana je kada je Džonija, kako se godinama pisalo, kuhinjskim nožem izbola tada 14-godišnja Lanina kćerka Šerli.

Šerli je u autobiografij priznala da je ubila majčinog ljubavnika, međutim prema najnovijim dokazima koje je prikupio istoričar filma Darvin Porter, postoji mogućnost da je upravo Lana ubila svog ljubavnika, a njena kćerka preuzela krivicu.

Sve će se detaljnije otkriti u knjizi "Lana Tarner: Hearts and Diamonds Take All" u kojoj će se naći intervjui s nekim od ključnih osoba koje su tada učestvovale u istrazi. Među njima je i razgovor s Fredom Otasom, detektivom koji je tada radio na slučaju.

- Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninom kupatilu. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao - rekao je navodno detektiv.

Porter je razgovarao i s Laninim advokatom Džerijem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentkinji predložio da njena kćerka preuzme krivicu jer, kao maloletnica, neće morati na suđenje.

Pronašla ih je zajedno u krevetu. Otišla je po nož u kuhinju i zabila ga Džoniju u stomak, rekao je glumicin advokat. Prema dosadašnjoj istrazi, do mafijaševe smrti je došlo jer je Šeril branila svoju majku. Sud je tada zaključio da je zločin opravdan, a Lanina kćerka je zbog zločina neko vreme provela i u maloletničkom zatvoru, nakon čega je majci vraćeno starateljstvo nad njom.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd