Utorak 19. mar 2024.
Lejdi Gaga

"Silovao me i ostavio, TRUDNU i bolesnu!" Poznata PEVAČICA završila u BOLNICI zbog nepodnošljivih BOLOVA

Foto: Youtube printscreen/Headline Popnews
Trauma od koje se nikada neće oporaviti.

Pevačica Lejdi Gaga definitivno je jedna od vodećih zvezda na svetskoj muzičkoj sceni. Međutim, njen put do uspeha nije bio lak, posebno ako se uzme u ozbir ozbiljna trauma koju vuče još iz vremena kada je bila tinejdžerka. 

Pevačica je nedavno u emisiji "The Me You Can't See" progovorila o ovom iskustvu i bolu zbog kojeg je završila na lečenju. 

- Imala sam 19 godina i radila sam, a onda je došao taj producent i rekao mi da se skinem. Odbila sam, ali su mi pretili da će mi uništiti moju muziku. On me napao, ukočila sam se i delove napada delimično i zaboravila. Godinama kasnije usledio je nervni slom, kada je završila u bolnici zbog akutnog bola i utrnulosti. Iznenadila sam se kada su me uputili kod prihijatra.  Prvo me je bolelo, a zatim sam utrnula, nisam mogla da osetim svoje telo. Shvatila sam da je to isti bol koji sam osetila kada me je ta osoba silovala i ostavila trudnu i bolesnu u kući mojih roditelja - otkrila je Gaga. 

Rekla je da su joj bile potrebne godine da se oporavi nakon što je završila u bolnici i svaki put kada bi se setila ovog događaja, to bi bilo dovoljno da upliva u ista osećanja. Vremenom je naučila kako da to kontroliše.

 

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd