fbpx
Skip to main content
Bali

LETUJTE NA OBALAMA EGZOTIČNOG BALIJA PO CENI VEĆ OD 449€!

Foto: Profimedia
Maštate o kvalitetnom odmoru na egzotičnoj destinaciji?

Fantastične balinežanske plaže sa belim, žutim i crnim peskom su veoma privlačne te ih tokom godine posete mnogobrojni turisti i putnici. Znajući da je ova zemlja idealna destinacija za nezaboravan odmor, turistička agencija Travelland je pripremila ponude koje se ne propuštaju - pa Bali možete posetiti po ceni već od 449€!

Iako tropsko ostrvo Bali čini jednu od 33 provincije Indonezije, na čijem prostoru živi više od 4 miliona ljudi, lako se mogu naći netaknuti predeli u koje čovek kao da nikad nije ni kročio. Balinežani su veliki ljubitelji prirode i njeno očuvanje je primarni segment njihove filozofije. Ipak, ovo božanstveno mesto, karakteristično je i kao spoj savremenih turističkih objekata i bogate prošlosti i kulturnog nasleđa a više puta je i nagrađivano kao najbolje ostrvo za odmor i zabavu. 

Bali, Travelland
Bali, Travelland
Foto: Profimedia

Poseta Baliju je avantura jer on može da vam ponudi mnogo toga. Ako tragate za mestom potpunog mira i užitka, Bali je prava destinacija za vaše letovanje. On je idealan i za one koji vole adrenalin i super aktivan odmor zbog mnogobrojnih atrakcija kojima obiluje. Šarenolikost prizora i ponuda je zaštitni znak ovog rajskog ostrva. Kilometri peščanih plaža, slikovite terasaste plantaže pirinča, visoki aktivni vulkani, brze planinske rečice i vodopadi, kao i mnogo tropskih predela punih egzotičnog i divljeg života čekaju ljubitelje adrenalina! Iako pripada zemlji sa najviše muslimana na svetu, ostrvo Bali, najpopularnija destinacija daleke Indonezije, neguje hinduizam i broji na destine hiljada velelepnih hramova i palata zbog kojih nosi epitet ’’Ostrvo Bogova’’. 

Bali, Travelland
Bali, Travelland
Foto: Profimedia

Šta to Bali još krije? Osim plaža i mora, Bali nudi veliki broj najrazličitijih atrakcija i lokaliteta, kao i aktivnosti koje možete upražnjavati - surfovanje, ronjenje po dnu mora i istraživanje morske flore, bavljenje sportovima na vodi, i među najinteresantnijima, spuštanje konopcem kroz džunglu.

U svojoj ponudi za posetu Baliju turistička agencija Travelland ima niz hotela pozicioniarnih u oblasti Denpasara koji predstavlja kulturno sedište ostrva. Travelland organizuje polaske za Bali tokom leta pa ako poželite da posetite ovaj specifičan dragulj Azije interesantni će vam biti polasci 26. jula kao i 10. avgusta. Aktuelne su i jesenje ponude za Bali a cena je već od 449€.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd