Utorak 19. mar 2024.
Travelland

LUKSUZ U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA!

Foto: Promo
Leto je već odavno počelo pa ako niste još uvek isplanirali odmor, ovo je idealna prilika. U turističkoj agenciji „Travelland“ očekuju vas sjajne ponude i popusti.

Za neke od najluksuznijih grčkih hotela aktuelni su popusti do čak 62%! Rezervišite svoje mesto do 21.7. da ne biste propustili ovu odličnu priliku! Zbog velikog interesovanja „Travelland“ je za vas otvoren i u nedelju od 10 do 17h.

Cronwell Platamon Resort 5* se nalazi na plaži između Platamona i Nei Porija i jedan je od najlepših i najposećenijih porodičnih hotela u ovoj regiji. Čitav kompleks se prostire na oko 60.000 m² i sastoji se od glavne zgrade i manjih vila. Hotel je idealan za porodice sa decom, poseduje dečje igralište i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Gostima su na raspolaganju i: restorani i barovi, parking, sala za konferencije, besplatan wi-fi Internet u javnim delovima hotela, besplatne ležaljke na plaži, bazeni i brojni sportski sadržaji. Posebno se izdvaja veliki spa centar koji nudi jedinstveno velnes iskustvo. Bazen sa toplom vodom, privatna hidromasažna kada, sauna i prostorija za masaže samo su neki od sadržaja koje nudi. Sobe hotela Cronwell Platamon Resort 5* su elegantno uređene i renovirane i poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju, mini bar i brojne druge sadržaje, a posebnu lepotu im daju veliki prozori od poda do plafona, od kojih većina gleda na more. Za letovanje u ovom modernom hotelu aktuelni su popusti do 52%, tako da 7 noći uz ultra all inclusive uslugu za dvoje odraslih i dvoje dece do 16 godina možete obezbediti po ceni od 1034€!

Travelland
Foto: Promo

Između Kasandre i Sitonije, u Psakudiji, prekoputa peščane plaže nalazi se Cronwell Sermilia Resort 5*. U odličnoj hrani možete uživati u dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu i pruža prelep pogled na more, a uz omiljeno piće se možete opustiti u nekoliko barova. Tu su i: besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za relaksaciju sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. U hotelu Cronwell Sermilia Resort 5* zagarantovan je odličan provod uz razne animacije, tematske večeri i muziku uživo. Uz popuste do 52% cene za 7 noći kreću se već od 960€!

Travelland
Foto: Promo

Travelland
Foto: Promo

Travelland
Foto: Promo

Na peščano-šljunkovitoj Kanistro plaži, oko 5 km od mesta Paliouri nalazi se novi luksuzni Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Smešten je u prelepom prirodnom okruženju i idealan je za opuštajući odmor. Sadržaj hotela čine: recepcija, nekoliko restorana i barova, besplatan wi-fi u javnim delovima hotela, 3 otvorena bazena, dečje igralište i mini klub, mini market...  Ponuda vrhunskog spa centra Miraggio Thermal Spa & Resort 5* obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Za ovaj luksuzni hotel važe popusti do čak 62%, a 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih možete obezbediti po ceni od 1606€!

Travelland
Foto: Promo

„Travelland“ je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20h, subotom do 16h, a radiće i u nedelju od 10 do 17h!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd