fbpx
Skip to main content
Carski rez

Majka tvrdi da je slika nastala odmah nakon carskog reza, svi je napali da LAŽE zbog ovog detalja

Foto: Instagram/thaisedemari
Da li i vi mislite da je nemoguće da ovakva slika nastane u takvom trenutku?

Porođaj je svakako jedan od najstresnijih događaja u životu jedne žene, ipak Tes de Mari iz Brazila je sve to izvela sa poprilično širokim osmehom a čak je uspela i da se slika. 

Učesnica Farme, pevačica i glumica pre 3 godine završila u sigurnoj kući a danas izgleda OVAKO

Ona je u decembru rodila devojčicu Karmel, koju je toliko jedva čekala da je morala da napravi jedan selfi sa svojom tek rođenom bebom i to dok carski rez nije još bio gotov. 

Rada Radenović prvi put nakon 7 godina ispričala SVE detalje o OCU svog deteta

Na fotografiji koju je postavila vidi se da operacija nije još završena i da majka nije zatvorena ali ona ipak ima osmeh od uva do uva. Sliku je, naravno, brzo okačila na Instagram, a kako ima preko 200.000 pratilaca, zapala je za oko mnogima.

Na sceni je već 17 godina a nismo znali da je majka Bobana Rajovića ČUVENA SRPSKA glumica! (FOTO)

Pojedini su imali samo čestitke i reči hvale za ovu mamu, dok su je drugi ozbiljno napali da laže, jer je, kako kažu, nemoguće da ovakva slika nastane nakon porođaja carskim rezom.

- Ne verujem u ovu sliku. Ne da ne izgleda dobro - izgleda fenomenalno, ali njeno lice ne pokazuje nijednu emociju koja se javlja za vreme porođaja. Ko god se porađao, i na kakav god način, nije izgledao glamurozno. Porođaj znači umor, krv, znoj, sreća... a ničeg od toga nema na ovoj slici - napisala je jedna Instagram korisnica sa kojom su se mnogi složili. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd