Utorak 19. mar 2024.
Marijana Mićić

OGLASILA SE MARIJANA MIĆIĆ povodom škakljivih izjava o silovanju "Mogu da se izvinim svakoj ženi..."

Foto: Instagram/micicmarijana
Objasnila je svaku svoju rečenicu...

Marijana Mićić je gostovala u emisiji Amidži šou, kada su se neke njene reči navodno pogrešno protumačile. Voditeljka i glumica je imala potrebu da objasni na šta je tačno mislila, kada je govorila o silovanju i nasilju.

Važila je za NAJSEKSI devojku, povukla se s malih ekrana, a evo KAKO Rada izgleda u 43. godini! (FOTO)

Važila je za NAJSEKSI devojku, povukla se s malih ekrana, a evo KAKO Rada izgleda u 43. godini! (FOTO)

Rekla je dečku da je NEVINA, pa doživela ŠOKANTNU REAKCIJU "Ne mogu ja to, ta krv i tvoje stani..."

Rekla je dečku da je NEVINA, pa doživela ŠOKANTNU REAKCIJU "Ne mogu ja to, ta krv i tvoje stani..."

LEK IZ PRIRODE: Nalazi se SVUDA OKO NAS, a niste ni svesni KOLIKO je blagotvoran - za želudac, apetit...

LEK IZ PRIRODE: Nalazi se SVUDA OKO NAS, a niste ni svesni KOLIKO je blagotvoran - za želudac, apetit...

- Imam veliku potrebu da se oglasim sada i nikada više povodom moje sporne izjave. Puni mržnje i agresije zarad "trenda", senzacije i lajkova, izvrću se moje reči i menja ceo kontekst onoga što sam rekla.
Zbog te rečenice svaka moja sledeća reč je dobila drugačije i netačno značenje.
1. "Da li ti ja ličim na nekoga ko je nekada mogao da bude zlostavljan i silovan?" - Rečenica koja je isključivo bila šala na račun mene, mog karaktera i temperamenta. Nikada na račun bilo koje žrtve. (I da, žao mi je ako sam tom izjavom bilo koga povredila). I odmah zatim nastavila "Osuđujem svaki vid nasilja i svaku vrstu agresije, verbalnu, fizičku kako god.." "Ako neka devojka, žena izađe i kaže ja sigurno nežu reći ona laže"
2. "Naš glumački posao jako je pipav, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga, da li je gluma" - Ako nije dovoljno jasno, kada imamo partnera na sceni, setu, gde god, ne znam da li bi malo da nas "pipne" zato što uloga to zahteva ili bi ipak malo da nas pipne privatno!!! ??? Da, malo nam je profesija takva !!!
3. "I kažu odma. Ne kao teramo ih da kažu odma, nego dobro je pričati upravo zato da bi devojčice koje to gledaju kod kuće ... " Neko je nastavio: "Bile hrabre, prepoznaju šta je nasilje, zato je dobro pričati o tome.
Citirala sam sve. Odslušala 5x razgovor u celosti i razmišljam da li da se izvinim ako sam bilo koga povredila ili da vam opet kažem sram vas bilo, sve vas koji ste jedva dočekali pogrešno slovo ili nedovršenu rečenicu, pa da me razapnete.
Nikada nisam širila nasilje i mržnju. Ako mislim nešto lepo, javno kažem, ako ne mislim prećutim.
Na ovu temu ipak nisam ćutala, još u januaru, među prvima sam se javno oglasila, osudila nasilje i podržala devojke. Mišljenje i stav se nisu promenili do dana današnjeg.
Mogu da se izvinim svakoj ženi ako se loše osetila zbog nečega što sam rekla, ali svako ko me poznaje, zna koliko ne trpim nasilje, koliko ne trpim nepravdu, da sam spremna da isteram pravdu makar me to skupo koštalo i da sam uvek, ali uvek na strani slabijih, a to su žene.
Da je moj stav da napadam žrtve i branim nasilnike, razumela bih ovakve reakcije, ali moraću da vas razočaram, nije !!! - završila je Marijana.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd