fbpx
Skip to main content
Džejd Džeger

Ćerku POZNATOG PEVAČA odgajali prijatelji, roditelji se zabavljali po svetu, a evo kako se sve završilo

Foto:Instagram printscreen/jadejezebeljagger
Uprkos burnom detinjstvu odrasla u ženu koja stoji čvrsto na zemlji.

Džejd Šena Džezabel Džeger rođena je 1971. godine kao prvo i jedino dete pevača Mika Džegera i njegove prve supruge Bjanke. Njihov brak je trajao sedam godina, a završio se Džegerovim novim brakom sa manekenkom Džeri Hol, koji takođe nije potrajao. 

Džejd je danas poznata kreatorka nakita, a njeno detinjstvo uz roditelje koji su bili slavni i imali veoma bogat noćni život, bio je sve samo ne nezanimljiv. 

"NE KORISTIM WC PAPIR, a DONJI VEŠ NISAM KUPILA od 1998. godine!" Ispovest šokirala mnoge...

"NE KORISTIM WC PAPIR, a DONJI VEŠ NISAM KUPILA od 1998. godine!" Ispovest šokirala mnoge...

ČIJA SEMENKE - Pravi melem za creva: Ovako se pravilno korisiti ova SUPERHRANA!

ČIJA SEMENKE - Pravi melem za creva: Ovako se pravilno korisiti ova SUPERHRANA!

Detinjstvo je provela u Engleskoj, odakle se seli u Njujork sa majkom, gde ju je zbog Bjankinih "obaveza" (žurki, izlazaka i promocija) često čuvao Endi Vorkol.

Nakon ovog obdaništa mnogi bi pomislili da je Džejd postala razmažena devojka sa jedinim interesovanjem da troši novac, ali nije bilo tako. Nasledila je od oca i majke smisao za umetnost i preduzetništvo i to je iskoristila. Njen nakit danas je veoma cenjen i tražen. 

Poznata je po svom specifičnom boho glam imidžu, i očima koje su u skladu s njenim neobičnim imenom (Jade- eng. žad). Bliska je prijateljica Kejt Mos (Kate Moss) i Lili Alen (Lily Allen).

Iz devetogodišnje vanbračne veze sa kolegom sa fakulteta ima dve ćerke, i donedavno je bila u sedam godina dugoj vezi sa DJ Denom Vilijamsom (DJ Dan Williams), tokom koje je, navodno, dve godine održavala i paralelnu aferu sa pevačem i producentom Farelom Vilijamsom (Pharell Williams).

Živi na relaciji Njujork – London – Ibica i često pravi žurke za svoje prijatelje, na kojima sama sprema hranu. Džejd je osoba očarana specifičnom estetikom, koju unosi u svaki od poslova kojima se bavi i uspešno je prodaje kao jedinstveni brendirani životni stil.

 

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd