fbpx
Skip to main content
Minja Subota

PREDIVNA PRIČA: Minja Subota i njegova supruga su 36 godina imali savršenu ljubav, a sve je počelo OVAKO!

Foto: Youtube Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
Za malo da ne otpočnu svoju vezu...

Čuveni televizijski voditelj, Minja Subota, preminuo je u 83. godini. On je poslednje dane proveo na pulmologiji, zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme.

Njegova supruga Branka Subota, preminula je 2018., a zajedno su proveli 36 predivnih godina.

Ovaj SUPER PROST, a neverovatno EFIKASAN trik oduševio je SVE ŽENE: Evo kako da vam TEK OPRAN VEŠ miriše mnogo intezivnije i duže! Ovo morate da dodate u omekšivač!

Ovaj SUPER PROST, a neverovatno EFIKASAN trik oduševio je SVE ŽENE: Evo kako da vam TEK OPRAN VEŠ miriše mnogo intezivnije i duže! Ovo morate da dodate u omekšivač!

URADILA JE TO! Bekvalčeva se odlučila na OVAJ KORAK - treća sreća! (FOTO)

URADILA JE TO! Bekvalčeva se odlučila na OVAJ KORAK - treća sreća! (FOTO)

Marijana Mićić je u 8. mesecu trudnoće, a sada se zna i POL BEBE: Vereniku se OSTVARILA ŽELJA!

Marijana Mićić je u 8. mesecu trudnoće, a sada se zna i POL BEBE: Vereniku se OSTVARILA ŽELJA!

- Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upoznao. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet - ispričala je jednom prilikom Branka za "Blic".

Ljubav nisu mogli da izbegnu, ali su je u početku skrivali od roditelja. Minja je tada otkrio kako ju je osvojio.

- Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam.

Vezu su krunisali venčanjem i to 8. novembra 1979. na Minjin rođendan.

Posle venčanja krenula je njihova bračna priča koja im je donela sina Miloša i koja je ovako izgledala:

- Dopunjujemo se u svemu. Naši životni normativi su uvek bili obrazovanje i stalno ulaganje u sina i u nas. Tako smo učili i našeg Miloša.

MInja Subota
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Branka je bila veoma predana domaćica:

- Ne može da se izvlači tipa "nalakirala sam nokte, pa ne mogu da operem sudove ili skuvam ručak ili obrišem prašinu". Kao domaćica sam uvek dobro funkcionisala i ništa mi nije bilo teško da uradim. Kada sam se udala, ništa nisam znala da skuvam. Međutim, sve sam naučila i danas svakodnevno kuvam i uživam u tome - govorila je Branka.

Sa posebnim uživanjem je pripremala Minjine rođendane.

- Moja supruga organizovala je porodični ručak, a uveče idemo sa prijateljima na večeru. Čestitke i pokloni pristižu sa svih strana i od mnogobrojnih prijatelja... Neka ostane tajna šta mi je Branka kupila. Njoj je važno da sam ja uvek nasmejan, ispeglan i mirišljav, da je ručak ukusan, a meni sve to mnogo znači - izjavio je Minja 2016. godine kada je proslavio 78. rođendan.

Voditelj kultnog Muzičkog tobogana je svojevremeno za "Nedeljnik" na pitanje ko su ljubavi njegovog života rekao: "Supruga i sin".

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd