fbpx
Skip to main content
Mira Furlan

STALNA PONIŽENJA! Mira Furlan sa TUGOM govorila o ŽIVOTU u Americi, a jedino je OVO mogla da RADI!

Foto: Youtube printscreen/YU 0 Laki / Jugoslovenski partizani
Težak život legendarne glumice!

Sinoć je, kako su preneli na Instagram profilu "Radionice Integracije", sa kojom je sarađivala, preminula proslavljena jugoslovenska glumica Mira Furlan. Furlan je rođena u Zagrebu 7. septembra 1955. godine. Isprva je bila istaknuta glumica Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu, da bi osamdesetih godina prošlog veka postala jedna od najprepoznatljivijih i najuticajnijih jugoslavenskih filmskih glumica.

Hrvatski mediji su je početkom devedesetih optužili da je izdajica, zbog čega joj je oduzet stan koji je nasledila od bake. Zajedno sa suprugom preselila se u Ameriku, gde život nije bio lak. Mira je u emisiji "Tv lica" pre dve godine, progovorila o ovom iskustvu, početku u Americi i zimi koja je kažu te godine bila najhladnija u njihovoj istoriji.

- Apelovali su na beskućnike da se sklone bilo gde i da im se pomogne, užasno je bilo - otkrila je Mira tom prilikom, a da bi preživela radila je razne poslove, od kojih je samo jedan mogla da podnese. 

- Radila sam razne poslove, ali jedini posao koji sam mogla da radim, a nisam bila nesrećna je konobarisanje. Ali bila sam užasna u tom poslu, zaboravljala sam porudžbine, užasno sam spora. Sve sam to izdržala jer sam mislila da je privremeno. Ali je fenomenalno iskustvo i preporučila bih ga svakom čoveku, da se makne od svog inskontruisanog identiteta koji je prazna priča  - rekla je Mira tom prilikom. 

- To je stalno poniženje, procenjuju te ljudi koje uopšte ne zanimaš. Svi su protiv tebe čini mi se - ispričala je Mira, a prvu ulogu kaže dobila je slučajno. 

- Čula sam za audiciju, otišla i dobila ulogu, moralo je jednom da krene, ali morala sam da se rešim svog ega, taštine da bih uspela - otkrila je Mira kako je dobila ulogu u seriji "Vavilon 5".

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd