fbpx
Skip to main content
Mira Furlan

PRETNJE SMRĆU, ODUZIMANJE IMOVINE! Mira Furlan prošla kroz PAKAO zbog LJUBAVI prema SRBINU!

Foto: Youtube printscreen/Net Tv
Teška priča poznate glumice!

Sinoć je, kako su preneli na Instagram profilu "Radionice Integracije", sa kojom je sarađivala, preminula proslavljena jugoslovenska glumica Mira Furlan. Furlan je rođena u Zagrebu 7. septembra 1955. godine. Isprva je bila istaknuta glumica Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu, da bi osamdesetih godina prošlog veka postala jedna od najprepoznatljivijih i najuticajnijih jugoslavenskih filmskih glumica.

Mira je bila udata za srpskog režisera Gorana Gajića, koga je upoznala 1986. godine. 

Pošto je zbog ljubavi živela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom.

Doživela je javno poniženje kad ju je glumac OSTAVIO PRED VENČANJE, a onda nestala iz javnosti: Sada je uslikana na plaži i svi pričaju o njoj

Doživela je javno poniženje kad ju je glumac OSTAVIO PRED VENČANJE, a onda nestala iz javnosti: Sada je uslikana na plaži i svi pričaju o njoj

Evo šta UNOSITE u ORGANIZAM sa samo jednom konzervom marinirane RIBE, lista je veoma dugačka!

Evo šta UNOSITE u ORGANIZAM sa samo jednom konzervom marinirane RIBE, lista je veoma dugačka!

 

Često je posećivala psihijatra, zbog čega je takođe bila izložena osudama javnosti. Nakon što je dobila otkaz u Hrvatskom narodnom kazalištu oduzet joj je i stan koji je nasledila od bake, a dnevno je dobijala oko 50 pretnji smrću.

Mira i Goran su 1991. godine bili primorani da se odsele u Beograd, odakle su otišli u SAD. Ko joj se jedini našao od pomoći i koje je sve poslove obavljala da bi preživela.

Venčali su se 1993, a 1998. godine dobili su sina kome su dali ime Marko Lav.

- Brakovi se raspadaju, kako u emigraciji tako i u normalnom životu, a naš je izdržao, što smatram velikim postignućem u svom životu. Najlakše ja odmahnuti rukom i reći: Adios, a najteže se izboriti za trajanje i kontinuitet. Ljudima se čini da će ih spasiti novi počeci, nove osobe, novi zanosi. Ali se novina brzo potroši i čovek se opet sretne sa samim sobom i vlastitim problemima. Rešenje, rekla bih, nikad nije u drugoj osobi, nego u nama samima - izjavila je jednom prilikom Mira Furlan.

Na pitanje šta ju je održalo u najtežim momentima i kolika su jedno drugom bili podrška, Mira je tada rekla:

- Nas dvoje smo veoma slične Device i to je, koliko god teško, dobro za nas, jer postoji potpuno razumijevanje za onog drugog. Napravljeni smo od istog materijala, iste vrste kamena. Ljudski odnos je kao klackalica: kad je jedan gore, drugi je dole i obratno. Jako je loše kad su oba čoveka dole, jer su to trenuci kada se čini da nema rešenja i da je kraj. Ali se onda opet jedan malo digne i pomogne onome koji je dole. Pada mi na pamet rečenica koju sam pročitala u nekom intervjuu oca Gvinet Paltro koji je govorio o svom dugotrajnom brakom sa njenom mamom, divnom glumicom. Rekao je da je tajna njihovog braka to što nikada u istom trenutku nisu želeli da se rastanu.

Ona je tada rekla da je za dve decenije braka dobar recept pažljivost, nežnost i slušanje onog drugog.

- Popeo se na jarbol broda koji nas je vozio od Hvara do Visa. Gledajući ga kako se jednom rukom drži na tom neopisivo visokom jarbolu, shvatila sam da je to čovek koji se ne boji. Konačno, rekla sam u sebi. Moji dotadašnji susreti sa osobama suprotnog pola uglavnom su bili susreti sa potpuno isprepadanim muškarcima. Panični strah od žena je ujedno i izvor nasilja prema ženama koje obeležava ove prostore. Taj strah i ta mržnja koja iz njega proizlazi takođe su po mom mišljenju bili i razlog linča moje malenkosti početkom devedesetih - pričala je Mira kako ju je osvojio Gajić. 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd