fbpx
Skip to main content
Šri Lanka

SKANDAL NA IZBORU za mis: STRGNULA JOJ KRUNU sa glave zbog muža, sveopšti haos! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Colombo Gazette
Neviđeno!

Prilikom izbora za mis Šri Lanke desio se bizaran incident. Naime, pobednica na izboru za mis Šri lanke zadobila je povrede glave kada joj je Mis sveta strgla krunu sa glave uz opasku da je nije zaslužila pošto se razvela.

Pušpika de Silva (31) je dobila krunu kao mis Šri Lanke za 2020/2021. tokom svečane ceremonije u pozorištu Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksa u glavnom gradu Kolombu, koji je prenošen na nacionalnoj televiziji u nedelju.

LEČI AFTE, KANDIDU, KAŠALJ! Svako veče PRED SPAVANJE popij čaj od ove BILJKE, bićeš pozitivno iznenađena!

LEČI AFTE, KANDIDU, KAŠALJ! Svako veče PRED SPAVANJE popij čaj od ove BILJKE, bićeš pozitivno iznenađena!

LAKO DO RAVNOG STOMAKA: Ako OVO JEDETE 3 dana zaredom - nećete verovati šta ćete sve izbaciti iz organizma

LAKO DO RAVNOG STOMAKA: Ako OVO JEDETE 3 dana zaredom - nećete verovati šta ćete sve izbaciti iz organizma

Međutim, ceremoniju je pokvarila Karolina Džuri (28) koja je osvojila istu titulu 2019. i koja je trenutna Mis sveta. Ona se popela na scenu i Pušpiki strgla krunu sa glave. Ceo događaj snimile su kamere. Na snimku se može videti Džuri kako uzima mikrofon i govori publici kako Pušpika nije dostojna titule.

Postoji pravilo koje sprečava ženu koja je bila udata i razvela se da dobije krunu, pa ja preduzimam korake da kruna ode u prave ruke. Ona se zatim ustremila na Pušpiku koja je, šokirana, stajala na sceni sa krunom i cvećem. Džuri je dohvatila zlatnu krunu na njenoj glavi, koja se na nesreću, zapetljala u Pušpikinu kosu.

Džuri je krenula da cima krunu i bukvalno je strgla sa Pušpikine glave iako je pobednicu to očigledno jako bolelo. Kad se dokopala krune, stavila ju je na glavu prve pratilje dok je Pušpika uz suze, napustila scenu. Organizatori su se kasnije izvinuli Pušpiki za ovaj incident i potvrdili da joj titula po pravu pripada, jer još nije razvedena od supruga. Pušpika, koja je inače, već bila mis Šri Lanke 2011. na svom FB profilu je objavila da ona trenutno živi razdvojena od svoga muža, ali da nije razvedena.

mis
mis
Foto: Youtube printscreen/Colombo Gazette

- Živeti razdvojeno nije isto što i razvesti se - napisala je.

Džuri je poručila da se osramotila i da "prava kraljica" nije ona koja otima tuđe krune. Ona je takođe rekla da je otišla u bolnicu gde su joj ustanovljene povrede glave. Pušpika je naglasila da će podneti tužbu zbog "nerazumnog i ponižavajućeg tretmana" kojem je bila podvrgnuta. Direktor Izbora za mis Šrilanke, Čandimal Jašinge je za BCC izjavio da su "razočarani ponašanjem Karoline Džuri, da je njeno ponašanje sramotno", a takođe je rekao da je Svetska organizacija za izbore za lepotu pokrenula istragu.

 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd