fbpx
Skip to main content
Ifluenserka

Na Instagramu je glamurozna influenserka, ali kada se oglasila njena stanodavka MILIONI PRATILACA OSTALI SU ZGROŽENI

Foto: BBC news
Užas!

Lisa Li je u Kini čuvena influenserka koja objavljuje postove na popularnom mikroblogu “Veiba” Sina. Njen nalog, kao kod mnogih mladih kineskih influensera, je blještavi katalog avantura sa putovanja, žurki i odlaska u luksuzne restorane, ali sada je Lisa postala poznata iz drugih razloga.

Naime, besna stanodavka objavila je snimak Lisinog apartmana koji je pokazao drugu stranu kineske influenserke.

Na snimcima gospođe Čen vidi se da Lisa živi u prljavštini, za razliku od glamuroznih slika koje sama postavlja onlajn. Fotografije njenog stana punog smeća, trule hrane i psećeg izmeta odmah su se proširile među 1,1 miliona pratilaca poznate blogerke.

influenserka
influenserka
Foto: BBC news

Kako je preneo BBC, gospođa Čen je objavila snimak Lisinog prljavog stana nakon što je influenserka ignorisala bezbroj njenih telefonskih poziva. Čen je rekla da su čak i profesionalni čistači odbili da počiste Lisin apartman, dodajući da joj ova duguje hiljade juana u neplaćenim komunalijama.
- Ovo je onlajn influenserka sa milion pratilaca - rekla je Čen - Lepa žena kakvom se predstavlja onlajn u kontrastu je sa odvratnom ženom koja ostavlja svoj stan u neredu.

Lisa se izvinila svojim pratiocima. Nakon što su milioni korisnika videli njen stan, Lisa se iznenada pojavila u javnosti. Ona se srela sa svojom stanodavkom da joj se lično izvine.

-Ja sam potpuno odgovorna za ovaj incident – rekla je ona.

Dve žene su snimljene kako se rukuju. Influenserka je potom objasnila zašto je bila odsutna u javnosti. Lisa je kao razlog navela gusti raspored, da je bila u bolnici prošle nedelje a potom i na poslovnom putu. Rekla je da je primila velik broj poruka na mobilni i da je vidno propustila pozive njene stanodavke.

- Očistiću sada. Čistiću čak i tokom noći – rekla je Lisa.

Influenserka
Influenserka
Foto: BBC news

Snimci influenserke kako čisti pseći izmet uz pomoć đubravnika šokirala je njene fanove i Lisa je ubrzo postala meta ismevanja na internetu. Više od 60.000 korisnika iznelo je svoj komentar, a mnogi su poručili da je Lisa “lažnjak” i da je više neće pratiti.

Drugi su doveli u pitanje njenu iskrenost u intervjuima za medije. Korisnici su ukazali da je ona izmenila svoj nalog i sklonila niz ranijih postova.

U julu je kineska vlogerka postao meta ismevanja nakon što je zbog tehničkog kvara tokom prenosa uživo otkriveno da je u pitanju sredovečna žena a ne mlada devojka kakvom se predstavljala. 

Neki “loši” influenseri su boravili i u zatvoru. Tako je Jang Kaili koji je imao desetine miliona pratilaca zatvoren prošle godine na pet dana zbog vređanja nacionalne himne.

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd