Utorak 19. mar 2024.
Šarliz Teron

NAJLEPŠA žena sveta pala u DEPRESIJU, nećete verovati šta je UZROK (FOTO)

Kada si mlad sve lakše podnosiš.

Po mnogima jedna od najlepših žena na svetu, Južnoafrička lepotica Šarliz Teron, zablistala je na premijeri filma "Tully" u Los Anđelesu. U dugoj crnoj haljini koja ističe njenu vitku figuru, pa niko nije mogao da veruje da je zbog uloge u ovom filmu morala da se ugoji čak 23 kilograma!

Ima toliko novca, ali OVU kombinaciju nosi stalno: Kraljica Leticija ima poseban stil! (FOTO)

Šarliz je za "Entertainment Tonight" ispričala kako je živela na hamburgerima i krompiru, testenini sa sirom i gaziranim pićima, odnosno na industrijskoj hrani koja je loše delovala na njeno zdravlje i na psihu. Zbog svega je prošla kroz pakao depresije jer je nakupljene kilograme sve teže podnosila.

Šarliz Teron
Šarliz Teron
Foto: Printscreen YouTube/ Focus Features

"Samo sam prve tri nedelje uživala u hrani i osećala se kao da sam u prodavnici slatkišima. Konačno sam mogla da jede sve ono što godinama izbegavam i mnogi su me ukusi mamili. Ali, hrana mi je brzo dosadila i počela je da me opseda", priznala je prelepa glumica.

Evo zašto je Sofija Vergara kraljica STILA: Ovu belu haljinu možeš i ti da imaš! (FOTO)

Naravno, nakon odrađene uloge sledio je još teži izazov - "dijeta" i povratak na staru liniju. Bilo joj je potrebno čak godinu i po dana da se reši viška kilograma.

SAVRŠENE SU: Neku od ovih tašni moraš da imaš ovog proleća! (FOTO)

"I za film "Monster" prošla sam sličnu torturu, ali drugačije je sve kada telo ima 27. ili 43. godine. Ovaj put sve mi je mnogo teže palo, bio je to izazov u svakom smislu reči", objasnila je Šarliz.

GDE JE "ZVER" Vojnici su ratni brod sakrili u šumi, ali nisu znali da će to ostaviti TRAJNE POSLEDICE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd