fbpx
Skip to main content
Nebojša Milovanović

"Tražio je da ga JAKO UDARIM!" Glumac ŠAMARAO kolegu na snimanju serije "Tajna vinove loze"

Foto: Instagram prinscreen/nebojsa_milovanovic_
Ono što ste videli nije bilo iscenirano!

Glumac Nebojša Milovanović otikrio je da je njegov kolega iz serije "Tajna vinove loze", Luka Grbić tražio da ga Milovanović tokom jedne scene zaista udari, da ne glume šamaranje iako je scena ponovljena nekoliko puta. 

- Nas dvojica u seriji imamo narušen odnos oca i sina i dosta burnih svađa, najviše zato što je on nezadovoljan porodičnim životom. U jednom momentu naša prepirka kulminira i Zoran napravi jak šamar sinu Ivanu. Reditelj nam je rekao da taj šamar odglumimo, odnosno da ga ja mlako udarim, a da će on u montaži dodati zvuk da bi gledaocima delovao kao udarac - priča Nebojša. 

Ipak, Luka nije hteo da čuje za to, čak i kada mu je Milovanović saopštio da će verovatno scenu ponoviti nekoliko puta. 

- Rekao mi je da želi da scena izgleda što uverljivije i dozvolio mi je da ga stvarno jako ošamarim - kaže Milovanović i dodaje da je ovakva požrtvovanost odlika dobrih glumaca, zbog čega mu predviđa svetlu karijeru. 

Za glumca Vojina Ćetkovića, koji tumači jednu od glavnih uloga, kaže sve najbolje. 

- Vojin i ja se poznajemo odavno, kao prijatelji i kolege iz istog pozorišta. To su možda i bili preduslovi da dobijemo uloge rođene braće i da naš odos bude pun razumevanja, poštovanja i povezanosti. Mnoge stvari ne moramo da objašnjavamo rečima, već ih zasnivamo na iskrenom poverenju - završava priču Nebojša. 

 

 

 

 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd