Skip to main content
zabrinut muškarac

"NIJE BITNO KAKO ZNAM, ali ona ima i dete!" Sin doveo devojku na upoznavanje sa ocem, on PREBLEDEO! "Ovo nema ni u serijama!"

Foto: Profimedia
Neverovatno!

Kad je reč o vezama, neki roditelji možda neće odobravati vašeg partnera, ali kod jednog mladića je slučaj bio potpuno suprotan. 

Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

Evo kako da koristite Gugl Mape kada NEMATE INTERNETA

Evo kako da koristite Gugl Mape kada NEMATE INTERNETA

Naime ispostavilo se da se njegovom ocu i te kako sviđa njegova nova devojka, jer je - i sam izlazio sa njom. Ipak, to saznanje nije bilo dovoljno loše kao ono da dotična žena ima i dete, koje je po računici nesrećnog oca, začeto baš kada su njih dvoje bili zajedno.

Neimenovani 45-godišnjak je tako na forumu Redit napisao da se sprema da kaže svom 28-godišnjem sinu da bi sin njegove devojke mogao da bude njegovo dete.

zabrinut muškarac
zabrinut muškarac
Foto: Profimedia

“Danas ću svom sinu reći da je dete njegove nove devojke možda moje. Nije bilo nikakve prevare, nikada to ne bih učinio svom sinu. Viđa se s njom tek oko četiri meseca, a ona i ja smo izlazili pre dve godine. To se završilo i izgubili smo kontakt. Ima sina od godinu i po koji je vrlo verovatno moje dete. Moj sin je rekao da mu je otac nepoznat, ali mi nije dao nikakve druge detalje osim da sama odgaja dete. Ja sam sve povezao, a ne možete ni da zamislite koliko je neprijatan bio naš ponovni susret...”, napisao je u objavi.

Sreća je, kaže, što su tu bili i drugi članovi porodice.

- Ovo se ne može čuvati u tajnosti i ako je to moje dete, moram znati. Koliko god me boli da stavim svog sina u ovu haotičnu poziciju, on mora da zna. Dolazi kasnije kako bismo mogli da razgovaramo. Jako sam nervozan, stvarno ne znam ni odakle da počnem da mu objašnjavam ovako nešto... - zaključio je.

Mnogi korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njegovim priznanjem, te su brzo u komentarima podelili svoja mišljenja.

"Čoveče, nisam pretpostavio da će se ova priča tako završiti. Srećno s objavljivanjem vesti. Nadamo se da sve će shvatiti kako biste vi hteli”, “Koja je uopšte verovatnoća da vaš sin završi sa vašom bivšom devojkom?”, pisali su korisnici.

tata i beba
tata i beba
Foto: Profimedia/ilustracija

Tata je kasnije ažurirao svoju objavu nakon što je sve priznao svom sinu i rekao da razgovor nije bio lagan i da je njegov sin bio “jako zbunjen i uzrujan”.

“Očekivao sam da će vikati na mene, ali šok je bio prevelik i bio je vrlo ozbiljan. Pobrinuo sam se da zna da ću razumeti ako je ovo previše za njega pa šta god mu treba od mene, pokušaću to i da učinim. Trenutno mu treba samo malo prostora”, objasnio je muškarac i dodao da ovih dana planira da uradi i DNK test i dokaže ili opovrgne očinstvo.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd